Ludia poradte ! Bol som u buchty na byte. Tak sme pozerali film a pri tom mi ho mastila a ked som bol urobil som sa do servitky. Do izby minutu na to prisiel jej foter, ze ci nema nejaku vreckovku, objavil vreckovku na posteli a isiel sa vysmrkat a nos st
Jasné ..príde do izby iba tak .."čaute decká nemáte vreckovku?Vcelom byte nie je žiadna ani toaleťák nemáme" pozre na použitú vreckovku "ahaa mokrá vreckovka to bude ideálna" ..akože chytí ju do ruky a nevšimne si že je mokrá ? .či si sadol na zem a strčil nos do vreckovky bez toho aby ju chytil? ..ale Pobavilo
Tak toto prešťalo aj to, keď som niekde čítal, že dievča si sadlo na detský dudlík a zabolelo ju v <-> a tak sa pýtala, či prišla o panenstvo. Žiaľ pre dudlík, nie neprišla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
Pojebané fejky!
Tfuj tfuj!
teraz som spadol zo stoličky xDxDxDxDXDxD ....
Dávam radu: Na istý čas si od neho drž odstup a nabudúce nech to skúsi bez prítomnosti rodičov.
Ja by som sa zo štátu odsťahovala
No ale ... @lamalama ... Za čo by si sa akože ospravedlnil?
rozmyslajte ....
no keby sa to stalo mne tak isto sa idem ospravedlnit ...
ale veľa ľudí to tu zabilo ..
btw k téme ...ďakujem ,už dávno som sa tak nezasmiala