Páči sa mi jeden chlapec, ktorého som raz stretla v letnom tábore. Odvtedy som ho nevidela, ale vždy naňho myslím. Chodí do školy v tom istom meste ako ja, je o rok starší, ale neviem kde býva. Ako mám zistiť, či aj on miluje mňa? Poraďte mi, prosííííím.
vieeš čo, moja prvá láska vznikla tak, že som iež po tábore chalanisku napísala sms (dostávali sme po tábore taký kontaktlist, čiže je to teraz ekvivalentné k fb), som mu napísala, veľa sme si písali, aj sme spolu boli, potom aj o dva roky, potom ešte keď sme zase starší boli a tak - a všetko vďaka tej esemeske!
čiže, napíš mu niečo milé.
odvtedy si ho nevidela? tak ak si sa s ním odvtedy nestretla, najskôr to zmeň, vyhladaj ho (nejako - internet, cez kamošky, akokolvek) a tak ... nadobudni s ním kontakt a lahšie sa ti potom bude niečo ,,zisťovať,, ...
najpravdepodobnejšie ťa nemiluje ale to neznamená že niekedy nebude, tak sa čiň a zisťuj o ňom viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
čiže, napíš mu niečo milé.
najpravdepodobnejšie ťa nemiluje ale to neznamená že niekedy nebude, tak sa čiň a zisťuj o ňom viac
umieram na úsmev z týchto spomienok...
rastoooooo