no..poprvé..vekovo je na teba trošku starší...no a chalanom sa vraj hanblivé baby páčia..(neviem čo je na tom pravdy)....proste nakluš, usmej sa, nad ničím nerozmýšlaj popredu a pojde to samo nejdeš na popravu
25?? Chalan asi nebude úplne, no, ako to povedať jemne... Jednoducho je to zvláštne.
Byť tebou vezmem si ochranku. Zober dvoch troch svojich ludí, ktorým veríš, aby vás sledovali zo zaparkovaného auta niekde blízko, keby to náhodou nebol taký dobrý a milý chlapec ako si predstavuješ a náhodou by sa niečo zvrtlo.
@soraya "dnes už ľudia fakt nie sú schopní nič spraviť samostatne" Maximálne súhlasím. Ľudia sú dnes zvyknutý nechávať iných nech veci riešia za nich a potom sú sťažnosti, že rodičia mi do všetkého hovoria a strkajú nos......
@husky každý deň sedenia pred kompom si vyberá svoju daň čo? Prosím ťa vylez raz za čas von, a nájdi si nejakú zábavu, lebo už si ako tí dôchodci, ktorí sa nemajú s kým porozprávať, tak na všetko a na všetkých pindajú.
1. Ty máš 17 a on 25; s najväčšou pravdepodobnosťou mu nejde o nič iné len zbaliť ťa za účelom získania pravidelného sexu.
2. Ak chceš nabrať sebavedomie, tak ti poradím len toľko, že si musíš uvedomiť, že ty si dievča a ty určuješ pravidlá a on ma pred tebou tiež rešpekt. Ty tam choď s prázdnou, "vyvetranou" hlavou a ty maj situáciu pod palcom.
Pre ten vekový rozdiel by som si nič nerobila Keď som ja začínala s priateľom, tiež mali všetci okolo nás nejaký vekový problém, a po roku si zvykli
Je to normálne že sa hanbíš. Je určite milšie, keď tam prídeš ako hanblivé, ale zlaté dievča, ako by si tam prišla namyslene ako nejaká pipka. Podľa mňa je normálne, že keď ideme na rande s niekým prvý krát, tak tam tá hanblivosť proste je. Časom ťa to prejde
Určite na to rande choď a uži si to. Hlavne sa zbytočne nestresuj a skús byť čo najuvoľnejšia. Možno uvidíš, že keď sa stretnete a budeme kecať to z teba opadne.
25 r. chlapi su vychytrali, vedia, ze mlade neskusene babenky im skocia na lep velmi lahko, je mozne, ze hlada mladu, lebo sa nechce vazne viazat, len si uzivat, keby chcel vazny vztah najde si starsiu, rozumnejsiu, s ktorou si ma co povedat, nie pipusku zo strednej skoly...sorrky ale chlapi su fakt vydrbani, netreba im verit, kazdemu ide len o jedno, to je realita
neškatuľkujte tu chalanov!! a súdte seba a nie všetkých nestrašte ju ja som tiež mal 17 ročné dievča a miloval som ju (mám 23 rokóv) a chcel som bt sňou navždy a dokonca nechala ona mňa a nie ja ju .)... a hanblivé sa mi páčia je to také zlaté takže rozhodne to nieje zlé ... každý sme nejaký
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
To bude láska do konca života. (ach)
dafuq?
sak to je jak ked tvoji susedia ta poznaju cely zivot, a potom zistia, ze im sukne z rodiny nahanas.. len sa so susedou mladou moc nerozpravas no
@gabbiz a ten vek je...uvidíš....
co viac dodat
dnes už ľudia fakt nie sú schopní nič spraviť samostatne (ach)
Byť tebou vezmem si ochranku. Zober dvoch troch svojich ludí, ktorým veríš, aby vás sledovali zo zaparkovaného auta niekde blízko, keby to náhodou nebol taký dobrý a milý chlapec ako si predstavuješ a náhodou by sa niečo zvrtlo.
nech je to ako chce, nezijeme kriminalku kazdy den, ked sa chces hrat na vojacika, zahraj si paintball
Nechodím sa sem hádať, nájdi si nejaké decko na hranie a daj mi pokoj.
Poviem ti to na rovinu:
1. Ty máš 17 a on 25; s najväčšou pravdepodobnosťou mu nejde o nič iné len zbaliť ťa za účelom získania pravidelného sexu.
2. Ak chceš nabrať sebavedomie, tak ti poradím len toľko, že si musíš uvedomiť, že ty si dievča a ty určuješ pravidlá a on ma pred tebou tiež rešpekt. Ty tam choď s prázdnou, "vyvetranou" hlavou a ty maj situáciu pod palcom.
Je to normálne že sa hanbíš. Je určite milšie, keď tam prídeš ako hanblivé, ale zlaté dievča, ako by si tam prišla namyslene ako nejaká pipka. Podľa mňa je normálne, že keď ideme na rande s niekým prvý krát, tak tam tá hanblivosť proste je. Časom ťa to prejde
Určite na to rande choď a uži si to. Hlavne sa zbytočne nestresuj a skús byť čo najuvoľnejšia. Možno uvidíš, že keď sa stretnete a budeme kecať to z teba opadne.