fúúúha keby som pamätala kedy presne to bolo ... ale pár rokov dozadu bol to úúúžasný večer :3 bola som ním taká očarená už dlhšiu dobu a konečne sa mi to vyplatilo
Ako som sa citil?... Co ja viem... Akoze bolo to nadherne, ale... bolo to zvlastne Nevedeli sme to udialo sa to pred zeleznicnou stanicou, pocity zvlastne, vek 18
20.11.2008 vo vchode prekvapene (bolo na prvom stretnuti s babou s ktorou sme si písali asi 2týždne a ani som nečakal že by z toho niečo mohlo byť) ale príjemne
@styridsatsest uz som ale ukazem ti fotky az buduci vikend, aj to mozno nie - nemam ich ako dat do PC z mobilu teraz. tie rozmazane dnes som fotil webkamerou a ta nedostala k akvarku teraz...takze musis pockat na rozmazane z mobilu
mala som 17 a hlavu plnu iba jeho, mojho prveho priatela. Bolo to par dni pred koncom skolskeho roka na jednej stanovacej akcii s partiou. Samozrejme, ze sme sa bozkavali v stane ale bolo to take pekne, romanticke a hlavne s niekym koho som mala rada.)
@wampirekiss ale bolo ... tantovali sme na oslave (kamoš mal narodky) a on sa tak strašne na mňa lepil a zrazu to bolo :/, bolo to na chuja, lebo som ho nemala rada ani nič ..proste sklamanie a ináč pekný heartagram
hm... prva poriadna bola leto 2007... 14 rokov. chlapca som videla prvykrat v ten den, nejak sme sa zblizili a vecer padla pusa. A bola som sice nervozna, ale natolko fascinovana pirsingom co mal v jazyku a v pere, ze som akosi prestala rozmyslat... a celkove pocity? Sice som ho uz nikdy nestretla, a asi by som ani nechcela, ale na prvu pusu to bolo nad moje ocakavania
pri zabradli pri rieke bola tma atmosfera bola uplne krasna a citila som sa totalne nakokot lebo to bolo 3 dni po tom ako mi umrel stary otec a chlapec si asi myslel ze ma to rozveseli
uhla som sa mu a celkovo som to pojebala ale dnes mi to pride neskutocne zlate
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
ale ináč bol to adrenalín ako sviňa....
aaaa..poho
5 metrov pred vchodom do školy
neforemné slintavé bojazlivé
NAJKRAJSIE
vlastne ja aj dátum viem
Nechápem čo je na tom take slizké Pre mňa to bolo dokonalé,nežné,najkrajšie a neboli ani stresy nič
November 2009
a neviem, myslím ,že ma tak bolelo brucho pri tom
taký zvláštny pocit
najlepšia kamarátka
v susednej izbe moja babka
to bol co za den nezavislosti?
nepamatas? no neviem, ci vas vztah nebude naruseny
prepac uz je odnarušený? mohol by byt radsej naruzivy, nie?
naruzivy bol dost. je cas na krizu. ja vas vyriesim, ale musim si nasadit modne okuliare.
len viem, že to bolo v lete
@purpledrug666 Nie, určite to nebolo s nesprávnym človekom ak si to tak vtedy cítila a bolo to fajn tak to nelutuj, a vobec, niekedy to musí prísť
14 rockov
pri zabradli pri rieke bola tma atmosfera bola uplne krasna a citila som sa totalne nakokot lebo to bolo 3 dni po tom ako mi umrel stary otec a chlapec si asi myslel ze ma to rozveseli
uhla som sa mu a celkovo som to pojebala ale dnes mi to pride neskutocne zlate