mno, pre mna to bola pohroma... pamätám sa , že to bola hrôza este pekne dlho potom... hotová katastrofa... a možno som si to spôsobila aj psychicky, som sa toho strašne bála...
moje predstavy to uplne nesplnilo ani raz (z troch ale hadam sa to zlepsi neviem asi sa akosik nedostavuje ta neha ktoru som si pri tom vzdy predstavoval...
To mate dosledok toho, ze si hladate len peknych a takych, ci onakych. Mozete si za to samy, vy si vyberate sexualneho partnera, ked vy nedate, chlap nesuka. Nenechajte si tlacit kaleraby do hlavy, neverte kazdej chujovine (ze vas miluje po troch tyzdnoch) a podobne..
Aio: Mno jo lenze ja uz som "dospely", cize to mam o nieco horsie. SIce nehoworim ze je to powinnost mat to uz za sebou w 18, ale tak neni to bohwje co...
vzdy som dufala ze rpi tom budem aspon nieco citit. bolo to zo zvedavosti a len koli tomu, ze som to chcela yvskusat. nic som pri tom necitila a s tym typkom som sa na druhy den rozisla. doteraz sa s nim nestykam a bola by som najradsej keby sa to nikdy nestalo. hambim sa za to a teraz viem ze to bolo ponizujuce hlavne pre moje telo a pre mna.
Tommyhot: ee nechcem to rozoberať, prebrala som to s terajším priateľom a už som to nejak snáď prežila, uvidím, keď budem mať sex... toho sa ešte bojím...
toto bude biiig OT, ale neda mi to... Sabica nemala si ty pred par tyzdnami o 3 roky menej a nebola si nahodou z blawy? Newjem preco ale mam ten pocit a taku fotku pri strome...
btw tak to ti werim ze sa bojis, ale neboj hadam to zwladnes wolako..
Tommyhot: nie stale som mala ten isty vek, tu isttu fotku mam odkedy som na birdz asi a odjakziva som mala DK, mozno len ta fotka je z Blavy ak ta to pletie, ale nic som nemenila. Asi si ma s niekym mylis... A aj ja dufam, že to zvladnem a mám skveleho chalana, tak niekedy tomozno zvladnem aj snim
Ja som to prvykrat prezila tiez len nasilu. Je to dost krute, ked vas vlastny chalan nevie pochopit, ze vy este nechcete.. Neprajem nikomu zazit takto...
Nechapem, to akoze len ja som dal babe volnu ruku a na nic som netlacil? Vsak pokial "pod sebou" citim nervoznu, neuvolnenu zenu, ktoru milujem, tak asi nieco neni v poriadku a nebudem sa do nej tlacit nasucho. Zena vysiela signaly, ci a ako je pripravena, ona je zaklad toho sexu. Ak toto niekto nevie vycitit, tak toho druheho cloveka proste nema rad a mysli len na seba. Alebo sukate ako nedozrete osoby, ktore maju len potreby a nie pocity..
moj prvy sex no nesplnilo to moje romanticke ocakavania cha cha ale nebolo to az tak zle dalo sa to... ale musim povedat ze teraz je to ovela ovela ovela lepsie
Sabica, pri sexe si ty sef (ako som pisal vyssie). Ked si nechce dat nieco vysvetlit, daj mu cez papulu! Co si to dovoluje?! Vsak kua, nech maju tie baby aspon prvy sex pekny, ked uz potom to bude vselijake. Nenechajte tych prasackych chlapov nad vami dominovat, aspon v tom sexe nie.
presne tak ak chce chlap aby to bolo dobre musi brat na teba ohlad ako si to moze aj on uzit ked tije to neprijemne tak bych ho nakopala do guli ze by to uzneurobil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Mal som veeeelmi dobru ucitelku
Sabica: to jako twoj chalan ta znasilnil? abo jako? nechapem...
To mate dosledok toho, ze si hladate len peknych a takych, ci onakych. Mozete si za to samy, vy si vyberate sexualneho partnera, ked vy nedate, chlap nesuka. Nenechajte si tlacit kaleraby do hlavy, neverte kazdej chujovine (ze vas miluje po troch tyzdnoch) a podobne..
for Tommyhot: neboj sa nesi jediny honic... a ten napad s virgin clubom neni od veci...
Sabica: a neces to tu rozbrat mozno sa ti ulawy?
btw tak to ti werim ze sa bojis, ale neboj hadam to zwladnes wolako..
moj prvy sex no nesplnilo to moje romanticke ocakavania cha cha ale nebolo to az tak zle dalo sa to... ale musim povedat ze teraz je to ovela ovela ovela lepsie