Zober si knihu, ktorá je najbližšie pri tebe, otvor ju na strane 48 a prvá veta na tej strane opisuje tvoj sexuálny život... do komentu napíš vetu... Kopírujem... ja som len zvedavá na tie šplechy... lebo mne vyšla taká suchotina, že: Z celej duše túži
Približne 1 mikrosekundu (10na6, milióntinu sekundy) po veľkom tresku obsahoval mladý vesmír popri ohromných množstvách žiarivej energie, čiže fotónov, aj vriacu "polievku" zloženú z kvarkov, antikvarkov a gluónov.
Selassie uvadi, ze tento typ analyzy QSAR byl vyuzit pri vyvoji antibakterialniho chemoterapeutika norfloxacinu, azolovych fungicidu, metconazolu a ipconazolu a mnoha dalsich biologicky aktivnych latek (nejen leciv ale i pesticidu).
Najbližšie mám moju vlastnú čerstvo dokončenú bakalárku.
A strana 48 začína takto:
[56] Liu, J.; et al. Contribution of black carbon to nonlinearity of sorption and desorption of acetochlor on sediment. Front. Environ. Sci. Eng. China. 2009, 3, 69-74.
V tom istom roku však táto bohatá sekta údajne previedla do vatikánskeho Inštitútu pre dobré skutky - známeho ako Vatikánska banka - takmer miliardu dolárov a zachránila ju pred škandalóznym bankrotom. (Da Vinciho kód)
Čtvrté mistrovství světa mělo správně proběhnout v roce 1942, jenže rinčení zbraní a státisíce mrtvých na bojištích druhé světové války nedovolili ani pomyslet na to, že by svět měřil síly ve sportu.
"Ale jakmile začneme možnosti rozširovat pomocí tropu srovnání, obraz ožíva: jako konotační index ve smyslu paradigmatu možných záberu, v syntagmatickém kontextu jeho asociácia ve filmu, když je užívaný metaforicky jako napr. metonymie."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
To si v akej knihe našiel?
hoilottaa (-an, -ti, -tanut) viz hoilata
(kukla som hoilata: nariekať, hulákať, kričať )
"Dekondenzáciu chromatínu oplodňujúcej spermie aj vznik samčieho prvojadra riadia faktory cytoplazmy oocytu."
@lilly09 celkom neskoro!
halekat
synonymá volat (zpěvavě), křičet, pokřikovat, povykovat, hlučet, mlčet
preklad - ujúkať, hulákať
"Jeho manželka si sodomský životný štýl osvojila ešte rýchlejšie."
pfff, to som si teda zase vybral..
hm, keďže ten Pali je akože Pali Hammel, tak neviem
(hm, a myslím, že na gagu to bola strana 45, či mýlim sa? neviem..)
(nesedí)
zo Stuchnutého stredoveku....
A ak normálna kniha, tak:
Jack shivered at the thought. (čo si ten Jack o mne myslí?)
so hardcore!
skvelé, účes psie uši!
smiley:
hmmm
A strana 48 začína takto:
[56] Liu, J.; et al. Contribution of black carbon to nonlinearity of sorption and desorption of acetochlor on sediment. Front. Environ. Sci. Eng. China. 2009, 3, 69-74.
A ak mám vziať beletriu, tak toto:
Slnka púť
vtom krátila sa očividne,
pal miernil sa, prach usadal -
od západu už zľahka, vlídne
sa žiare letné opierali;
kol cesty vŕby sšepotali,
jak keby chceli vydýchnuť
po sparnu čím skôr, jejich stíny
tiež hodne sa už ustierali
briežkami, poľom zmĺkal ľud -
keď došiel svojej do dediny.
Ale oboje sú sexi.
''Kde do čerta som sa to dostal?''
ale veď to je Harry Potter, kriste!
Čo je strašný podraz, lebo v tej knihe sú v priemere dve posteľové scény na stranu :/
Marec 1998.
skriptá a nie, ani ja nerozumiem
Hmm.....
Tam je veta :