Dnes som bola prvý raz na zumbe a strašne mi to nešlo. Som dosť velký tanečný antitalent. Vybrala som si zumbu lebo chcem nejaky šport a aj trochu sa naučiť tancovať by nezaškodilo. Lenže tým, že mi to nešlo ma to vôbec nebavilo. A teraz neviem či mám ča
ja som sa zacala chytat tak po mesiaci dvoch ale ja proste neviem kroky ja neviem ani to raz dva tri raz dva tri nemam ziadny rytmus a mam nulovu koordinaciu noha nevie co robi ruka
prve hodiny som tiez prakticky chodila v kruhu
treba sa len snazit ono to je teraz aj tym ze nevies aku maju choreografiu ja som doteraz ako nemtava ked robia daco co nepoznam ale po roku musim uznat ze som sa znacne zlepsila
@nobile ved je tam taka vekova kategoria ze ja potom cvicitelka tiez taka mlada ale starsia odomna (nikdy som nevidela mladsiu babu ako ja) a potom zeny este starsie ako moja mama O___O obcas niekto mladsi sa zjavi
ale tie stare tam len tak stoja zvycajne lebo nevladzu skakat a takto
ale zase co som inde chodila tak tam boli okolo 30 vacsinou
zacni nejake kurzy od prvej hodiny, tam sa ucia aj kroky.. alebo pozri na jutube a nauc sa zakladne kroky vsetkych stylov zumby a budes za vodou, lebo zostavy sa skladaju 70per z tych krokov
Mna tam vzala kamaratka prvy krat a samozrejme sme sa postavili rovno dopredu, vsetkym to islolen ja som poskakovala a vzdy isla do opacnej strany.Po par razoch mi to stale neslo ale zlepsovalo sa to a nakoniec mi zacalo byt jedno ci mi to ide alebo nie.Proste ma to bavilo tak som tam chodila
neboj, chytíš sa. Ono aj pokial nemáš zrovna talent na tancovanie, postupom času sa kroky naučíš a koordinácia pohybu sa ti tiež zlepší.(toľko z osobnej skúsenosti)
bola som raz ale už viac nie .. nie žeby ma to nebavilo len mi tie pohyby prišli neprirodzené, keďže som zvyknutá na niečo diametrálne odlišné ... neviem no..
Najlepšie je začať pri začiatočníkoch...mne sa tiež raz stalo,že som prišla na zumbu a čaja tam na nás "nováčikov" vyvalila také kroky,že sme s kamoškami absolútne nestíhali...no po čase,ked chodíš k jednej trénerke,tak si tie kroky časom zapamatáš a už podľa pesničky a rytmu budeš vedieť,čo nasleduje... chce to trocha trpezlivosti,aj ked začiatky budú veľkým fjaskom ...veľa chuti do cvičenia
@fairylady začiatky sú vždy ťažké. Ešte to párkrát skús a uvidíš, že to bude lepšie. Si pamätám, že keď som začínala ja, tak som tam väčšinu hodiny len prestála. Až na 5krát som sa začala chytať. Zober so sebou nejakú kamošku, dobre sa narehocete
A ešte, nemusí ti byť trápne, že ostatným ženám to ide. Veď oni tiež začínali a aj tak nemajú čas obzerať sa po druhých ako im to ide, to sa proste nestíha
@fairylady jeee zumba ako ja som sa na to strasne namotala... prve hodiny troska odradili aj mna lebo ma stve, ked nieco neviem ... ale to casom pochytis hlavne sa treba hybat!! aj ked nevies kroky, tak sa nejako hyb a skac... ono sa to na teba casom nalepi a nestresuj hlavne, nekaz si naladu tym, ze to nevies ... teraz sa mi sice mudruje ked uz nieco viem, ale fakt casom si to budes viac a viac uzivat... teda dufam, u mna to tak bolo
Po čase sa chytíš určite ja som síce tanečníčka takže korky sa učím pomerne rýchlo, ale tým že to opakujú pomaly každú hodinu tak sa do toho dostaneš a v konečnom dôsledku, v zumbe ani nejde o úplnú presnosť tých krokov treba sa hlavne hýbať hýbať hýbať, nie tam len stáť a nechápať.. ja som tiež po prvej hodine rozmýšlala že či to bol dobrý nápad tam chodiť, ale potom ma to držalo intenzívne rok a niečo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
prve hodiny som tiez prakticky chodila v kruhu
treba sa len snazit ono to je teraz aj tym ze nevies aku maju choreografiu ja som doteraz ako nemtava ked robia daco co nepoznam ale po roku musim uznat ze som sa znacne zlepsila
...Nie ze by som tam chodil ale vedla je fitko
ale tie stare tam len tak stoja zvycajne lebo nevladzu skakat a takto
ale zase co som inde chodila tak tam boli okolo 30 vacsinou