rozmýšľam, že možno dakedy v dohľadnej dobe sa odhodlám na prvé, chcem niečo moje, nie niečo čo som videla len tak random na internete (môže to byť pekné ale nechcem si dávať niečo, čo som videla na niekom inom)
čo to je/bude si nechám pre seba, a ak by sa to podarilo, asi by som si nejak špeciálne to tetovanie nefotila a nedávala to na internetz ako to robia niektorí ľudia, nechcem aby niekto okopíroval niečo, čo má byť len moje a je to pre mňa osobné.
dávam si na 18-tku na ľavú ruku People change. Memories don´t a na ľavú I´ll also snow you sweet dream next night. všetko čierne, ozdobné písmo a ocko mi povedal, že ked chcem moje telo nech si to dám
germánska pohanská symbolika - Mjollnir (to je to, čo vyzerá ako kotva a je to vraj neonacistické, podľa upotených a mastných odborníkov na symboly atď.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
barani znak
čo to je/bude si nechám pre seba, a ak by sa to podarilo, asi by som si nejak špeciálne to tetovanie nefotila a nedávala to na internetz ako to robia niektorí ľudia, nechcem aby niekto okopíroval niečo, čo má byť len moje a je to pre mňa osobné.
a inak 2012
nebolo tajné kedže neni pred kým skrývať
germánska pohanská symbolika - Mjollnir (to je to, čo vyzerá ako kotva a je to vraj neonacistické, podľa upotených a mastných odborníkov na symboly atď.)