No zlate tak neviazany sex sa da zohnat podla mna celkom lahko, aspon ako tak pocuvam kamaratov.. A nie je ani take nerealne, ze ta nejaka schmtane a znasilni, ja som to s radostou spravila svojmu chalnaovi, ked to bolo prenho prvy krat.Ide len o to, aby si jej dal jasne najavo, co od nej ocakavas, lebo sa moze stat, ze obaja cakaju, ze ten druhy vezme iniciativu do svojich ruk Drzim palce!
ked to ma prist pride to a je mi jedno ci s osobou ktoru milujem alebo len tak z haluze a total nechapem preco by sa strata panenstva mala brat ako prelomovy bod v zivote je to blbost sak ani den kedy sme si prvy krat vyhonili si nepametame
Ja mám už prvý sex za sebou...bolo to super, s milovanou osobou...s ktorou sme si predtým zažili veľa zlého a veľa dobrého a krásneho. Po tom všetkom je niečo neuveriteľné ak sa to stane..je to neopisateľné. Možno niekedy v budúcnosti ak sa stane niečo zlé...tak možno bude aj nezáväzne...ale to ma teraz vôbec neláka. Som šťastná...konečne.
pozrite sa sem ten kto sem pise ze to mal , chce mat s milovanou osobou ma pravdu , pretoze na to prvy krat sa fakt nezabuda je to nieco na co nezabudneme nezabudneme na meno , na miesto a na to ake to bolo , vzdy si na to spomenieme a nemyslim si ze niekto z nas by chcel mat spomienku typu:" bol si ozraty jak delo a niekde vonku na lavicke za blokom " asi to nieje najkrajsia predstava vsak? nieje to krajsie nieco take ze milovali sme sa velmi, prvy krat to bolo krasne boli sme samy pomala hudba hrala pozerali sme si do oci a potom sme sa zacali bozkavat a obaja sme vedeli ze je ten cas asi niejak tak uz to znie krajsie ako nieco na jednu noc proste niekedy milovanie ten vztah posilni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov