hajzelodkosti, ty musis byt tak profesionalny arogant
svoj nazor nepises pre seba ale pre mna, tak kedze sa to tu pytam chcel som vediet aj tvoj dovod
pisal som ze zamer nemas riesit, lepsie citaj
ja sa tu nechvastam ze som dobry dizajner ani nic, vies ze som tu stranku robil a navrhoval ja ? pytal som sa na nazor na dizajn, ak hrozne a tvoj dovod je ze to je nezaujimave stacilo to napisat takto
praveze zamer musim riesit pretoze je dolezity. Vsak som napisal, ze to je hrozne ty si chcel nieco viac tak som ti napisal svoj, mozno arogantny, ale aspon uprimny nazor
myslel som rozlozit to slovo hrozne, co sa ti tam nepaci, farby, rozlozenie atd, v podstate ani ten tvoj prispevok mi nenaznacil preco to je hrozne no kazdopadne nechaj priestor ostatnym, dakujem za tvoj "nazor"
@samson010 nepaci sa mi vsetko = hrozne. Natom dizajne sa neda nic okomentovat, nechapes? Kebyze mi ukazes normalny dizajn webu ako je napr. na zajtra.sk tak ti ho viem okomentovat. Toto sa komentovat neda.
je to prijemne na pohlad ale nie ako webstranka, toboz uz nejaka serioznejsia. vyzera to ako online hra. plus netusim, o com ta stranka je ale predpokladam, ze to sa este len dorobi
Ahoj, celkom zaujímavo spracované, len neviem, či sa to hodí práve k obsahu, ktorý tam chceš mať, zdá sa mi že je tam až moc hnedej farby a jej odtieňov, chcelo by to niečo svetlejšie. Keďže to bude asi nejaká klikačka, neviem či je najlepším riešením toľko dreva na sebe, po návšteve stránky som sa cítil ako na stránke s predajom dreva. toť môj názor.
@majox dik za nazor, taketo odovodnenie si predstavujem, mne sa dost paci dizajn z dreve ako tak celkovo, preto som aj volil dreveny dizajn narozdiel od nejakych umelohmotnych a podobnych ceduliek s pozadim,
s drevom to nebude mat v podstate nic spolocne, len som zvolil vlastne dreveny dizajn
no ja neviem, lepšie by som to s mojimi schopnosťami nespravila, ale vyzerá to málo seriózne. hlavne "podlaha" nechutne ťahá oči, parkety na stene, alebo čo to, nedávajú zmysel.. a celkovo. buttony a logo sú nevýrazné a od webdesignerských trendov tohto roka to má dosť ďaleko. viem si to predstaviť inak. ale nehnevaj sa, chcel si názor
Paci sa mi ten originalny napad s "kolotocom" Co sa tyka zvysku, je to prilis drevene, tazko hodnotit design, ked mi nie je znamy zamer stranky. Design a zamer totiz idu ruka v ruke. Na nejaku online hru by sa to mohlo aj celkom hodit (teda ked uberes z toho dreva)..
inac tie sipky su dost zradne, prve co ma napadlo ked som klikol na sipku vlavo, ze to "koleso" sa potoci smerom dolava, nie ze dopredu pride lavy klikac (ale je mozne ze to len ja som vadny, nikdy neviem ktory je ten spravny smer ked riesim podobne veci)
ani ten kolotoc sa mi moc nepaci.. je to take staromodne, to ze tam das javascript tomu moc nepomozes... vela dreva, nema to nic spolocne s klikackou, nieje to cool.. keby to malo aspon nejake kvalitne obrazky pouzite, ale asi si len stiahol textury ktore si potom dal do tejto podoby..
nepytaj sa prosimta na nazor, ked to este nieje hotove, neviem co a ako ma fungovat..
...nesedí mi to, ten layout s horným obsahovým oknom a spodným rotujúcim menu nejni zlý, ale to drevené prevedenie sa tomu vôbec nehodí, príde mi to ako keby si mal iMac spravený z lepenky, chápeš, tematicky to dokopy nedáva zmysel, ten layout čo tam máš potrebuje byť spracovaný abstraktne/digitálne (proste neštylizovať to do dreva a akokeby rámčekov obrazov alebo čo, nič čo pôsobí hmotne ako z reálneho sveta), alebo ak tam chceš mať drevo a podobné veci, tak potom tomu dať aj layout ktorý bude nejakým spôsobom aspoň mierne napodobňovať niečo z reálneho sveta, takto dokopy mi to nedáva zmysel.
a je to príliš sterilné, všetky textúrky bezchybné, opakujúce sa, nemajúce žiadne kazy ani farebné odchýlky, proste... syntetické.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ospravedlňujem sa (smajlík)
1) nenapisal som "hrozne", ale hrozne
2) pohybujem sa na internete (profesne) uz dost dlho nato aby som svoj nazor nemusel vobec zdvovodnit - ludia od fachu mi daju za pravdu
3) mam iste graficke citenie, ktore sa velmi tazko vysvetluje
4) keby sme sa vedeli vratit v case tak 13 rokov dozadu tak by som sa za svoje vyjadrenie hrozne hanbil
5) vobec som nepochopil zameru webu
6) ak si iba predstavim zamer webu tak design s nim vobec nekorensponduje
7) design vyzera ako pre firmu, ktora ma spracovavat drevo
8) kebyze som dobry dizajner a dobry dizajner vie, ze jeho design je dobry nepyta sa na nazor na birdzi, ale ludi, ktory ho vedia adekvatne zhodnotit
9) ja som ho zhodnotil na - hrozne
10) skrachvoane projekty vacsinou predavaju domeny napr. na webtrh.cz
vela stastia
svoj nazor nepises pre seba ale pre mna, tak kedze sa to tu pytam chcel som vediet aj tvoj dovod
pisal som ze zamer nemas riesit, lepsie citaj
ja sa tu nechvastam ze som dobry dizajner ani nic, vies ze som tu stranku robil a navrhoval ja ? pytal som sa na nazor na dizajn, ak hrozne a tvoj dovod je ze to je nezaujimave stacilo to napisat takto
pekny den
praveze zamer musim riesit pretoze je dolezity. Vsak som napisal, ze to je hrozne ty si chcel nieco viac tak som ti napisal svoj, mozno arogantny, ale aspon uprimny nazor
s drevom to nebude mat v podstate nic spolocne, len som zvolil vlastne dreveny dizajn
diky
inac tie sipky su dost zradne, prve co ma napadlo ked som klikol na sipku vlavo, ze to "koleso" sa potoci smerom dolava, nie ze dopredu pride lavy klikac (ale je mozne ze to len ja som vadny, nikdy neviem ktory je ten spravny smer ked riesim podobne veci)
nepytaj sa prosimta na nazor, ked to este nieje hotove, neviem co a ako ma fungovat..
"web v rekonstrukcii" je iba ceresnickou.
..kvak..
...nesedí mi to, ten layout s horným obsahovým oknom a spodným rotujúcim menu nejni zlý, ale to drevené prevedenie sa tomu vôbec nehodí, príde mi to ako keby si mal iMac spravený z lepenky, chápeš, tematicky to dokopy nedáva zmysel, ten layout čo tam máš potrebuje byť spracovaný abstraktne/digitálne (proste neštylizovať to do dreva a akokeby rámčekov obrazov alebo čo, nič čo pôsobí hmotne ako z reálneho sveta), alebo ak tam chceš mať drevo a podobné veci, tak potom tomu dať aj layout ktorý bude nejakým spôsobom aspoň mierne napodobňovať niečo z reálneho sveta, takto dokopy mi to nedáva zmysel.
a je to príliš sterilné, všetky textúrky bezchybné, opakujúce sa, nemajúce žiadne kazy ani farebné odchýlky, proste... syntetické.