Zajtra je ten deň, kedy by sa to malo už naozaj odpúšťať. Nejaké vaše zážitky s prvým aprílom? Či už ako obeť alebo útočník Máte nejaké plány na zajtra?
na zajtra mám plán napísať započtovú z angliny a ráno som zvedavá, či matikárka bude like "chrobáčikovia moji", alebo like "navrhnem vás na vylúčenie zo školy vy v tyrkysovom svetríku!" (mňa myslela, hej), "no nerobte také grimasy, očami, nosom, ústami, ja dobre viem, čo ste urobila, vy samam to vedieť nemusíte!", pretože dnes na prednáške sme boli dobrí, tak by teoreticky zajtra na nás nemusela kričať, dúfam :/
jj idem si vybrať výhru z tiketu 1 euro a 8 centov, pričom vklad bol 1 euro a idem sa tváriť aká je to neuveriteľná výhra, aký som šťastný, nadšený a vzrušený z toho...lol
Ako žart mi to nepríde, ale rozhodne to bude zaujímavé.Naša trieda sa rozhodla zorganizovať celodenné vyučovanie v pyžamách. Uvidíme koľko ľudí sa zapojí a či medzi nimi budú aj učitelia.
Jop, spravim si prdel sam zo seba lebo inak si asi ziadnu srandu zajtra neuzijem :/ .... nastavim budik na 7:00 akoze idem do roboty. Potom si "pripomeniem" ze mam volno, vysmejem sa si a hodim sa naspak do postele....
my sme raz namydlili tabulu, a odvtedy sa na nej zle píše, a až ju vymeniť museli a tento rok som chcel poslať mail v mene triednej učiteľky na celú moju triedu, že zajtra (teda dnes) sa ide niekam na výlet, a že sa máme v meste stretnúť. ale kvôli riziku som to radšej nespravil
deň pred 1.apriilom dal otec utratiť psa...na druhý deň som pochopiteľne nemala náladu na vtiipky...
je to siice už dávno..ale stále 1.apriil neznášam..........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
je to siice už dávno..ale stále 1.apriil neznášam..........