Akej značky bol ten váš? Zdedili ste ho po rodičoch / staršom súrodencovi, alebo bol úplne nový? Po akej dobe ste ho vymenili? Koľko ste mali rokov keď ste ho dostali / kúpili?
Po sestre..A mal iný kryt,bol na ňom smajlík a nazadu bolo napísané Have a nice day ..A neviem koľko som ho mala keď som ho dostala a vymenila som ho tuším po roku aj pol..
po sestre Siemens A50 ale neviem v koľkých to bolo.. Potom som ho mala tuším rok a pol, potom sa mi pokazil a bola som asi rok bez mobilu A potom som dostala nový..
Prvy vlastny cely len moj . . . cierna Nokia 6103, na akciu k FIX 500vke v T-Mobile a vcetne SIMky . . . potom pomaly pribudali dalsie. Neskor sa to rozbehlo a teraz mi cez ruky prejte vacsina modelov tejto znacky a za kazdym mi je luto.
a v tej dobe som s ním bol neskutočný frajer aj keď bol čierno biely teda v podstate display mal 4 rôzne odtiene čiernej a podporoval formát AMR čo bol v tej dobe oproti monofóniám iný luxus
dala som do google old motorola ale nenaslo mi ju ... pamatam si len že mala ako keby tuskove baterie (boli do baterky do mobilu, ale boli tri a valcovite , ciernobiely display a 3 hry - nejake karty, prekladanie vezi a toto co loptickou odbijate tehlicky
dalsi bol panasonic
a potom siemens C35 obrazok davat nebudem, uz sa tu objavil
neviem už ani ako sa volal, ale bol strašne veľký, mal anténu a ledva sa mi zmestil do vačku ale mala som ho asi dva týždne, potom som ho vymenila za nokiu 3310
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
taký som mala myslím druhý a som sa z neho úplne tešila (Rofl)
Po sestre..A mal iný kryt,bol na ňom smajlík a nazadu bolo napísané Have a nice day ..A neviem koľko som ho mala keď som ho dostala a vymenila som ho tuším po roku aj pol..
9 rokov som mala a novy bol do dakych 11-12 som ho asi mala
mal dokonca aj 3D bludisko
Sendo S200 a doteraz funguje keby malo foťák,MP3, bluetooth a farebný display tak ho asi používam do dnes
tento krasavec ...a zdedil som ho po otcovi
bolo to na ZŠ ... ale vek presne neviem .. a ani koľko mi vydržal ale teraz mám SE a ten mám už vyše 5 rokov
...
a jaké zvonenia na nom boli
a v tej dobe som s ním bol neskutočný frajer aj keď bol čierno biely teda v podstate display mal 4 rôzne odtiene čiernej a podporoval formát AMR čo bol v tej dobe oproti monofóniám iný luxus
dalsi bol panasonic
a potom siemens C35 obrazok davat nebudem, uz sa tu objavil
a aká nadšená som z neho bola
v tej dobe to bola riadna kraxna alebol som stastny
a tu je moj prvy mobil : » www.google.sk/imgres?q=3510i&... v skolke mi ho moc zavideli