tie take radoby vztahy neratam, o jednom sa dozvedela mama od pani, u ktorej som byvala istu dobu, ta jej urcite bonzla aj to, ze fajcim, potvora jedna... neodisla som odtial v dobrom.
ale co som mala taky prvy a posledny vazny vztah... tak to ho myslim nasla sediet u nas v obyvacke, ak si dobre pamatam... som si odbehla na zachod a v tom momente kluce v zamke tak bola sranda aspon no
moja mama so sestrou boli presvedčené, že mám frajera skôr, než som ho reálne mala.
Proste som začala chodiť po nociach von a dom ma doprevádzal chlap. Takže stačilo nakuknúť cez okno. A keďže som mala 18, nebola to žiadna dráma.
Ale v tom čase to bol ešte len kamarát... a potom videli že sa zrazu častejšie stretávame a nejako som im o tom ani hovoriť nemusela. Chodil ku nám aj predtým
normalne sa bavim s mamou jak s kamoskou a hovorim jej o kazdom chalanovi co sa len mihne v mojom zivote. pohodicka. teraz uz ale moc nie lebo sa ich miha celkom vela a nestihala by : D vyberam tych najlepsich
prvého si domysleli, nejako som to ani netajila ale vtipnejšie mi je keď si spomeniem ako prišli na toho druhého mama nás videla o druhej v noci bozkávať sa pod lampou pred domom, no a potom zapieraj ale kto čakal, že práve v taký čas sa bude niekto pozerať z okna
no tak moj prvy je terajsi teda bol aj nultý ale tho neratam to bolo 10dni za ruky DD...normalne mame som zsvolala ze kukame u nas film prisla najprv taka,nahnevana a potom prisla sa zoznamit na to nikdy nezabudnem a po zozbaneni otvprila šampaňo sko keby som sa sla vydavat awkaward.moment.. a frajer mal od svpjej mamy v ten vecer asi 30 neprijatych hovprov mozno ho aj polisi hladali.. bo bol u nas asi do 1v noci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale co som mala taky prvy a posledny vazny vztah... tak to ho myslim nasla sediet u nas v obyvacke, ak si dobre pamatam... som si odbehla na zachod a v tom momente kluce v zamke tak bola sranda aspon no
otec nič vedieť nemusí.
Proste som začala chodiť po nociach von a dom ma doprevádzal chlap. Takže stačilo nakuknúť cez okno. A keďže som mala 18, nebola to žiadna dráma.
To som nečakal ale, že si ju tak obľúbi .
bolo to už takmer pred 10timi rokmi!
mamička si myslela, že sme spolu už asi rok predtým, ako sme spolu začali
asi im to aj samo doplo