Ahoj, mám 17 a nie som panna a chcem sa opýtať ako dlho trvá u baby zrastenie panenskej blany mam aj trochu strach, lebo okrem zranení mi na tele ešte nič nezrastalo. Ďakujem.
si asi silno veriaci?!.......ale v prvom rade je láska s blískou osobou a ten sex príde akosí sam, nikde sa neponáhľaj, o nič neprídeš!!!!.................filip
Ak si nasadíš dva kondomy Durex Extra Safe, vydržíš aj niekoľko hodín. Ale to musíš byť poriadne vzrušený aby ti stál, lebo ho budeš mať znecitlivený (tie kondomy sú najhrubšie). Alebo je ešte druhá možnosť, keď dôjde k sexu tak zhasni svetlo a vymeň sa s kamarátom ktorý (vieš že) vydrží dlhšie než ty. Na konci sa potom znova vymeníte, aby si holka nič nevšimla...
@obycajnymuz najprv sa oduc lutovat sa za to aky je svet k tebe a tvojim temam, svet je taky aky je a mi sa v nom musime naucit zit. Ked sa to naucis tak to potom pride nieak skoro samo ako povedal @zajko30 . Hlavne u zien netlac na pilu, lebo su ako macky ked sa knim snazis priblizit tak zdrhnu.
@obycajnymuz tu normálnu odpoveď bohužial nečakaj, tu je to banda debilov. môžeš položiť aj tú najobyčajnejšiu otázku a nenájde sa pomaly jeden, ktorý by na ňu odpovedal normálne
no hlavne bud v pohode nemas sa coho obavat milovanie je to najkrajsie co existuje na tomto svete a to je jedno ci sa milujete 5 minut alebo 15...ide o to aby ste si to uzili obaja....pri najhorsom jej povec dopredu ze si panic urcite sa aj potesi ze je prva v tvojom zivoteee.
a co, ja som na tom teoreticky rovnako. 1. sex trva 4 min 23 sec, aspon v nasej republike. odporucam vycestovat do albanska, tam trva (tusim) az cca 10 min. neodporucam zimbabwe, tam je to len daco cez minutu
na tvoju otazku odpoviem, ze urcite mas trochu strach, pretoze v skutocnosti mas 15 a bojis sa, ze ked fiknes svoju 12rocnu jedinenaprvysexsluziacu partnerku, otehotnie a teba zavru.
neboj sa. z napravno-vychovneho centra sa da lahko ujst a ak sa teraz priznas, poviem ti aj ako
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
aj ja dakujem
ANARCHIA NA BIRDZI WEEEEEEEEEEEEEEEEE ^_______^
Snáď som poradil.
neboj sa. z napravno-vychovneho centra sa da lahko ujst a ak sa teraz priznas, poviem ti aj ako
ty to vies najlepsie predsa!!
a teraz viem aj ja tak sa necuduj a
daj mi uz pokoj....