Že takéto niečo si treba vybrať som sa dozvedel až pri vypĺňaní prihlášky Veď školy o tom na weboch nemajú ani slovo alebo som slepý? Čo si vôbec ľudia dávaťe/dali vy? A aký to má význam, počul som viac verzií a na weboch som to fakt nevedel nájsť.
@sajuri007 môžeš to trocha priblížiť to že si dávaš na spojený? Len tak pre zaujímavosť Ten čo študuješ ideš zmeniť alebo ideš popri tom študovať ďalšie či?
@emjay ten čo študujem, idem požiadať o prerušenie štúdia, keby sa mi ten novozvolený nepodaril náhodou v priebehu roka doštudovať, aby som sa mohla vrátiť, len mám možnosť sa dostať na lepšie zameranie ako doteraz pri rovnako vynaloženom úsilí, takže budem študovať len jeden.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
normálne ak ideš na školu, kde je Bc, potom Ing, príp. Mgr...tak si dávaš prvý stupeň a po Bc. ideš na druhý
Skoro som mu uveril že si mám dať spojené, že tam je aj bc aj mgr.
@emjay no ja som akurat vyplnula prihlášku a to už študujem na Vš, kde je stupeň prvý...a teraz si dávam na spojený..tak preto to viem
@sajuri007 môžeš to trocha priblížiť to že si dávaš na spojený? Len tak pre zaujímavosť Ten čo študuješ ideš zmeniť alebo ideš popri tom študovať ďalšie či?