Čo je najlepšie? Hovorilo sa že Xbox je cenovo dostupnejsi ako PS4 že bude stáť okolo 300-350 eur a PS4 až 500 eur ale ako kukam na nete tak nakoniec Xbox stojí 500 eur a PS 400 eur... Sony vždy sľubuje všetko možné a nakoniec vyrobí ešte lepšie ako.sľub
zo zaciatku bolo PS4 jasnou volbou tak chudak microsoft musel rychlo ustupit od niektorych obmedzeni takze v konecnom dosledku si myslim ze to bude vyrovnane ako pri starej generacii
@pstros213 aj teraz je jasnou voľbou, PS4 má viac exkluzivít, rozšírené funkcie a jednak je lacnejší. Nech si Microsoft robí čo len chce, u mňa vyhráva PS4.
z princípu by som si kúoila PS4, keďže Xbox one by si za predošlých podmienok kúpil fakt len šialenec. Keď to microsoft zistil tak sa snažil svojich znásilnených fanúšikov "odnásilniť" pár úpravami pod pokrývkou toho, že vždy vypočuje svojich zákazníkov a že sa im snaží vyhovieť no len blbá ovca by verila tomu, že to urobili naozaj pre svojich fanúšikov a nie pre to, že zistili, že by si ich pôvodnú verziu naozaj nikto nekúpil
@sexywoman ja kupujem jednoznacne wii u. a konecne clovek ktory pri kupe novej konzoly spomenul aj tuto pretoze vacsina ludi (hlavne na slovensku) si mysli ze je pre deti a nikto ju nikde nespomina...pritom ds, wii a teraz 3ds su/boli najpredavanejsie konzoly na svete...wii u sa zatial moc nedari
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme