Je podľa vás ťažké ovládať hry na Dualshocku (gamepade) alebo je to len o zvyku? Mám na mysli hlavne FPS hry, pretože to vyzerá zložito hrať na Dualshocku. Čo na to hovoríte? Dá sa s tým plnohodnotne hrať?
dlho som nechcel ziadnu hernu konzolu pretoze ovladanie PC bolo pre mna top a tiez som si myslel ze sa nikdy nenaucim hrat na gamepade pred mesiacom som kupil PS4 pretoze aby mi pocitac potiahol hry ktore chcem hrat potreboval by som 3000eur len na grafiku no a po tyzdni zvykania si hram akukolvek hru bez chyby a poviem ti ze niektore hry su ovela lepsie s gamepadom ako na klavesnici s mysou
@haytham 3000 € len na grafiku? To chceš hrávať na 3 monitoroch v 4K? každopádne otázku som položil, pretože aj pre mňa je Herné PC dosť drahé ... ved kde zoženiem PC za 400 €, ktorý bude ťahať hry ako konzola?
@Padre557 PC za 400e co bude tahat hry ako konzola? Ja som kupil minuleho roku PC za 700e a dost vymakany (1xgrafika Nvidia 1x grafika intel a procesor i7 od intelu) a uz mi to nechcelo tahat hry ktore vysli v novembri na maximalne nastavenia grafiky za 400e v hre zabudni pocital som 3000e s tym aby mi ten PC vydrzal aspon 3 roky No konzola je lepsia lebo tam mas tie nastavenia automaticky na max a Xbox 360 bol na trhu cca 6 rokov kym prisiel Xbox One
@haytham ja som mal na mysli, že PC v cene 400 € (cca cena konzoly) neutiahne hry ako konzola. Podľa mňa sa viac oplatí konzola pokiaľ nechcem hrávať hry na Ultra detaily v 4K a ešte mať 60 FPS a neviem čo =D je to podľa mňa škoda peňazí navyše na Youtube som pozeral videá kde porovnávali Witchera, Mad Max apod. a podľa mňa to všetko vyzerá rovnako =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov