Takže, na Vianoce si chcem dopriať novu hraciu konzolu... Xbox One nechcem. Chcel som PS4, ale zaujalo ma Wii U...
A teda mám na vás 2 otázky :
1. Wii U sa zaraduje medzi kategoria Xbox 360, PS3 - alebo Xbox One, PS4? Lebo on vysiel už v novembri 2012, vt
1. stara generacia - wii, xbox 360 a ps3 ... nova generacia wii u, xbox one a ps 4 ... to uz sa predava nemeni nic na tom ze patri do nextgen aj ked ju tam niektori neradia pretoze vykonovo je podstatne wii u slabsie ako ps4 a xbox one...toho by som sa ale vobec nebal...
2. ps4 by som nechcel...samozrejme rad by som si vyskusal vsetky tie novinky okolo toho ale moc dlho by ma to zrejme nebavilo...ja som skor za nintendo...bavia ma hry ako zelda mario atd atd atd..tu totizto omnoho zabavnejsie ako tie stale dokola sa opakujuce kokotiny co vydavaju na ps a xbox (samozrejme cest vynimkam ale vacsina z nich je aj na pc)
3. to s tym netom...bude stiahnuta, nebude stiahnuta...to samozrejme zalezi od toho aky mas net...pokial nemas nieco fakt rychle a neobmedzene (bez FUP) tak to nemusi tak vzdy byt...
4. na wii u ti 32 giga bohato postaci ak si budes hry kupovat na diskoch...radsej si pockam na krabicovku ktoru si vystavim na policke ako mi ma nieco zbytocne zaberat miesto na hdd...
5. samozrejme ovladac na wii u prenosny neni...teda ako je bezdratovy ale samotny ovladac ti bez konzoly nepojde
6. to ze menej ramky vobec nevadi...hram to staci...
@cupcake007 snad na kazdej konzole moze hrat viac hracov...samotna konzola od tohoto faktu nezalezi...hry mozes hrat jak sama tak s niekym ak to hra povoluje...ja mam doma stare wii a to tiez bolo prezentovana ako konzola pre celu rodinu ale tie najlepsie hry co mam na to su len pre jedneho hraca..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
2. ps4 by som nechcel...samozrejme rad by som si vyskusal vsetky tie novinky okolo toho ale moc dlho by ma to zrejme nebavilo...ja som skor za nintendo...bavia ma hry ako zelda mario atd atd atd..tu totizto omnoho zabavnejsie ako tie stale dokola sa opakujuce kokotiny co vydavaju na ps a xbox (samozrejme cest vynimkam ale vacsina z nich je aj na pc)
3. to s tym netom...bude stiahnuta, nebude stiahnuta...to samozrejme zalezi od toho aky mas net...pokial nemas nieco fakt rychle a neobmedzene (bez FUP) tak to nemusi tak vzdy byt...
4. na wii u ti 32 giga bohato postaci ak si budes hry kupovat na diskoch...radsej si pockam na krabicovku ktoru si vystavim na policke ako mi ma nieco zbytocne zaberat miesto na hdd...
5. samozrejme ovladac na wii u prenosny neni...teda ako je bezdratovy ale samotny ovladac ti bez konzoly nepojde
6. to ze menej ramky vobec nevadi...hram to staci...