Ahoj,
čo myslíte že bude lepšie XBOX ONE alebo PS4? Je lepšie počkať? Ja to chcem hlavne na hry, ani tak nie na rodinnú zábavu. Myslíte že budú SLIM verzie? ...
Povedzte svoj názor.
@wewo veď neplač ja som to myslel zo žartu... mne osobne vyhovuje PSko aj keď som ho už hodnú chvíľu nezapol ... odhliadnuc od víkendu čo som skúsil GTA5
@navratkrakena mne napriklad omnoho viac vyhovuje xboxovy ovladac (aj ked vyzera divne, resp. jeho asymetria casto vzbudzuje v ludoch pochybnosti, ale je lepsi nez playkovy..)
@wewo no ja som vyskúšal oboje a mne zasa ten PSkový... na xboxovom som si nevedel zvyknúť na stick v hornom rohu kde boli na pskovom tlačidlá a taktiež kryt na baterky ... ten ovládač mi prišiel zbytočne ťažký ... ale tak každý ako je zvyknutý mne to je šuma na čom hráš po pravde ja už na to akosi aj tak čas nemám a keď hej už iba na notebooku lebo som stále v pohybe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale ako to bude s novou generáciou, to neviem.
ja sa divim, ze xbox nerozdavaju zadarmo, pritom to uz minuly rok planovali