moji psi bývajú tiež vnútri a nebývajú vôbec chorí. ale keď je zima, neberiem ich na dlhé prechádzky, alebo aj na žiadne, nechce sa im moc v zime. mala som pocit, že môj kocurko mal soplík, ale už je v poho
no oni sú celkovo náchylní na takéto veci, plus už má svoj vek
a všetci mi kýchali prakticky celý život, teraz sa to zhoršilo, ale neviem, či starobou alebo počasím
Ale obcas zacne tak nejak kaslat aj nas Beny co je celorocne vonku a vtedy mu dame polku acylpirinu a je dobre ano viem ukamenovanie birdzakmi co maju modernych psov sa blizi ale nemu to zabera a neskodi
Možno by si ho mal viac otužovať aby bol odolnejší. Ja som moju mačku aj v zime keď bolo raz snehu po kolená je*la za bytovkou do záveja a zrazu jej nebolo ale to iba nachvílku kým nezačala kýchať tak som ju brala na ruky hneď aby jej nebolo zimka
@paracelsus Pre toho, kto je vinný, je poľutovaniahodné, že toto a bohužiaľ obojstranne vzbudzujúce vojnové príťažlivé priťahovanie príťažlivým spôsobom na autentických menej ako centimetrov je odtiaľto zdĺhavejšie a oveľa viac, ak lojálne chameleón prirodzene dobre stroskotá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a všetci mi kýchali prakticky celý život, teraz sa to zhoršilo, ale neviem, či starobou alebo počasím
to som este nepocul s tym aspirinom