Fuu.. ked si poviem ze smrdi ale asi tak raz za dva mesiace ked je obdobie ze je v podstate len doma a vonku na venceni.. ked sme chodili na hradzu alebo niekam do prirody/na chatu tak sa kupal aj po navrate
Vzhladom nato ze je stale vonku a neznasa kupanie a dostat ho do vanicky je tazky boj tak malokedy no takto horko ked je tak aspon raz za tyzden a ked horko neni tak vobec aj 8 mesiacov
Keď už smrdí ani tchor (asi tak 6x do roka) alebo keď s ním idem k veterinárke. Ale hneď po okúpaní je celkom zábavné ho sledovať. Neviem či aj vaši potom lietajú jak šintri.
Raz za dva týždne, niekedy len raz za mesiac (podľa potreby). Dodávam ale, že mám maltézáka a pudla, a psy s týmto typom srsti je bežné kúpať dokonca aj častejšie, pokiaľ majú dlhšiu srsť. Ja ich držím v krátkej srsti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
My nášho kúpeme každý týždeň v sobotu a som prekvapená z komentov vyššie, že vy svojich kupete tak zriedkavo