ja mám mopsinu, čo nemá v sebe už ako plemeno žiadnu agresiu.. ale aj tak jej som asi nikdy v živote nestrkala ruku do misky a nechápem prečo má vôbec niekto takú potrebu
@wera55555 ked mu davam napriklad nieco z taniera do misky a je nedockavy a zacne to zrat hned aj ked este na tanieri nieco zostalo tak mu tam este rukou davam tie zvysky no a neni pri tom agresivny
ak mu dám misku so žrádlom a nepoviem mu aby začal žrať, tak bude čakať na povel ... ale keď mu poviem, že môže a začne žrať, tak mu ju už nezoberiem ... resp. mne by to asi dovolil, ale iného by začal trhať, alebo by naň aspoň vrčal
@wera55555 Sú ľudia, ktorí to svoje psy učia, napríklad pre prípad, že im do misky strčí ruku dieťa a podobne. Alebo bude treba niečo z tej misky vybrať... Sú rôzne situácie.
Dokonca spravi tri kroky vzad ked dostava misku a mozem mu ju kludne aj zobrat. Zato ked zere vyfukane vreckovky to by aj ruku odtrhol. Asi si mysli, ze zradlo je nase a vreckovky a ponozky jeho.
tak co najde on, je jeho, co ma od nas je nase. Tak nejak som to kdesi aj citala, ze pes aby nebol agresivny si musi mysliet, ze jedlo co dostava nie je jeho ale tvoje. Co je aj pravda
@milgamman och odľahlo mi že môj pes nie je jediný čo ma veľký apetít pre použité vreckovky a ešte rada vyťahuje z koža použité tyčinky do uší 0_0 žiaľbohu raz to teľa zožralo aj použitý tampón to som zistila až keď som vonku zberala po nej
@patrixo radšej nech občas zožerie jeden tampón, ako keby mi mala žrať hovná ale už som poučila spolúbývajúcu že nech si dáva veľký pozor aby vtedy zatvárala kôš a hlavne ak sa nedá už úplne zatvoriť nech vymení sáčok / hej lenivé lemry to spravili vtedy keď to zožrala, lebo do zatvoreného sa nedostane/
keby mi pes žerie hovná asi by to dosť zmenilo môj vzťah k nemu, keďže mopsy sú vysadené na lízanie až obsedantne a teda by som ju určite nenechala ma lízať
Nie, nie je agresivny, ale snazi sa ma dostat z misky. Bud sa zaprie hlavou o moju ruku a tlaci ju celou silou prec, div sa neposere alebo mi stucha chumakov do prstov...
Ano no... Nie je to ideal ale uz je to pokrok, pretoze ked bol maly extremne si strazil jedlo. Aj ked nieco nasiel, no to bol boj mu to zobrat...
Teraz ked najde nejaku hlupost zobrat si ju necha a dokonca si necha pozriet zuby, co este pred par mesiacmi vobec nezniesol...
Nie je uplne idealny, ale da sa s nim pracovat, takze ho casom uplne zbavime problemoveho chovania... Len to v jeho pripade chce dlhsi trening...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
keby mi pes žerie hovná asi by to dosť zmenilo môj vzťah k nemu, keďže mopsy sú vysadené na lízanie až obsedantne a teda by som ju určite nenechala ma lízať
Ano no... Nie je to ideal ale uz je to pokrok, pretoze ked bol maly extremne si strazil jedlo. Aj ked nieco nasiel, no to bol boj mu to zobrat...
Teraz ked najde nejaku hlupost zobrat si ju necha a dokonca si necha pozriet zuby, co este pred par mesiacmi vobec nezniesol...
Nie je uplne idealny, ale da sa s nim pracovat, takze ho casom uplne zbavime problemoveho chovania... Len to v jeho pripade chce dlhsi trening...