Nasa hava dostava surove maso roznych druhov, ale neni uplne surove, je "preliate"/"obarene"/"na par sec hodene do vriacej vody" - takze neviem moc, kam to zaradit, ci surove ci varene....
Tazko povedat, vnutri to maso urcite nie je uvarene take medium ja ani neviem preco to mamca hentak zacala robit, mozno len aby to nebolo studene z chladnicky... a mozno to nas rozmaznany pes nechcel zrat uplne surove
@myschka tá otázka je len tak že či si proste myslíš že je pes šťastný či si myslíš že robíš všetko preto aby bol šťastný alebo tak nejak pravdepodobne tam nikto nedá že NIE a ani neviem prečo som dala takú otazku ale tak čo už
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
K varenej strave tam dost cyba na vyber kuracie
a v surovej chyba moznost obycajne "nie"
@klaudiqaaa v pohode stáva sa
Tazko povedat, vnutri to maso urcite nie je uvarene take medium ja ani neviem preco to mamca hentak zacala robit, mozno len aby to nebolo studene z chladnicky... a mozno to nas rozmaznany pes nechcel zrat uplne surove