haa nikto tu nema rad bojovych psov a ja mam jedneho doma teda krizenca.. ae pri tych bojovych psoch zalezi na vychove ci sa zahrzynu do vaseho psa abo ne.. wed aj civava moze dostat nervu a kusnut ae to si asi nikto ani nevsimne a s5 k teme - american staffordshire terier
@8 no civavy su pekne svine!! mna uz dve pokusali.. proste ma neznasaju
a inak myslim ze uz som to tu niekde pisala ale newfoundland, lhasa apso, spanielsky vodny pes, wheaten, weimar.. a najnovsie aj nemecky kratkosrsty stavac.. a nahodou mam rada bojovych psov:p
@alalix ze mama je psickarka.. ona mala stale dakeho psa od kedy si prveho doniesla a strasne miluje psy.. a ja som tiez odmalicka.. dokonca ma naucila podla atlasu rozoznavat plemena ked som bola decko ale uz si to nepamatam
hehe...a ja musim ten koment dat, moje najstarsie dieta, ked nechodilo do skoly, vedelo atlas rozoznat a moj otec ked to videl, si namyslal, ze cita a ona to podla vizaze...supa haluz..az som sa urazila
ja som tez bola na psov odmalicka , poznala som aj poznam kadejake plemena a skoncila som ako zapaleny kynolog - agilitak chodiaci kazdu chvilu na treningy a preteky no tento rok uz som s tym skoncila..inak mam nemeckeho ovciaka, prevy pes bol krizenec severskych psov a planovala som mozno bordersku koliu ktora by mi na agility a dogdancing vyhovovala ale teraz uz nic
no tak mne sa najviac vidí pit bull a aj doberman... aspon podla mna inac angel501 ma pravdu, tie male psy,len stale stekaju.. a dopla mna su este viac agresivne ako vyzorovo velke psy...
@31 pred nedavnom bol uvedeny rebricek najviac agresivnych psov a na prvom mieste sa umiestnil jazvecik a na druhom civava...pitbull bol na siestom mieste...ludia ich nezaraduju medzi agresivnych,lebo su mali a ludia v nich nevidia az taku hrozbu ako vo velkom psovi...ale aj tak nechapem,preco koli par psom,ktore zautocia na cloveka,odsudia celu rasu... ako napriklad pitbull,ludia sa ich boja,ale my ho mame uz 13 rokov a nikdy nikomu nic nespravil...je dobry aj k malym detom,lebo ma vysoku znasanlivost bolesti narozdiel od inych psov,ktory aj na potiahnutie za chvost reaguju zle...no v konecnom dosledku nejde o psa,ale o cloveka ktory ho vychovava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a inak myslim ze uz som to tu niekde pisala ale newfoundland, lhasa apso, spanielsky vodny pes, wheaten, weimar.. a najnovsie aj nemecky kratkosrsty stavac.. a nahodou mam rada bojovych psov:p
A este je peknunky take spic samojed sa to tuším vola taky bielunky juj
A ešte sa mi veľmi páčia, anglický kokeršpaniel, staford, boxer, labrador.
Ale všetky psíky sú krásne
JE TO TAK NAAAAAAAAAADHERNE PLEMENO PSA!!! LHASA APSO !!!