Zdravim, je tu niekto kto ma PSP 3000? Ja som tym momentalne posadnuty a silno rozmyslam ze si to kupim ale zaujimala by ma este nejaka kritika od niekoho kto to ma, ze ci sa to oplati a tak, ake to ma nevyhody...
psp3000 ma oproti psp2000 vyhodi. je lahsie, ma vetsiu vydrz baterie, trocha ine tlacitka. ale oproti 2000 ma vraj v niektorich hrach problemy z dysplayom. inac je to super vecicka, mas na tom prakticki vsetko-hry,filmy,videa,mp3 prehravac, fotky, internet odporucam
@4 ozaj no...problemy s displayom som ani nespomenul.. inak je to absolutne rovnake ako 2000 len 3000 ma este zabudovany mikrofon, ktory je ti aj tak na kokot...
@7 ale hej, da sa len vzhladom k ochrane autorskich prav, tu nenapisem k tomu nic viac . ono ziadne ochrana na psp moc dlho nevydrzala, aj ked sa zlepsuje.
cawte, tiez rozmyslam nad kupou tejto super vecicky ale zaujíma ma ze ci sa to dá pripojit na telku a mal by som to vlastne ako joystick? a este ci je tam len wifi alebo je tam aj normalna pripojka na net? diky
@9 ano, 3000 sa na tv napojit da a hras tam hru z psp. da sa takisto prepojit s ps3. v niektorich hrach na ps3 funguje psp ako spetne zrkadlo. k netu- ma len wificko. nieje tam normalne pripojka na net.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
plus fakt, ze na 3000 este nieje prelomena ochrana na ISO, CSO hry, dava jasnu volbu..
a fatko je aj tak najlepsie...nieje sice take rychle, ale vyzera najlepsie
kup nejake z ruky uz flashnute usetris na hrach
akoze mozes si kupit aj nove ale s tym ze ochrana sa zatial este neprelomila tak budes musiet si kupovat original hry
A ono to ma zabudovane wifi?
Heh takze takanajvacsia nevyhoda je neperelomena ochrana hier... No to by som snad nejak prezil