čauko potreboval by som poradiť pri kúpe konzoly lebo sa neviem rozhodnúť medzi psp 3000 a xbox 360 a do hier nechcem moc investovať. Najlepšie by bolo keby by som mal hacknuté psp 3000 alebo aspoň niekoho kto by to dokázal z BA. dik
Nechápem vás; máš aspoň hmlistú predstavu o hrách, aké plánuješ hrať? Treba si uvedomiť, že principiálne nehráš konzolu, ale hru, podľa toho si vyber, čo ťa zaujíma. Na obe je plno titulov, ktoré by mohli zaujať.
omfg ved rozmyslaj.. ked to chces hrat doma tak asi xbox logicky, ked hladas nieco na cesty alebo do skoly tak psp... to je uplna picovina porovnavat psp a xbox kazde je na nieco ine a ma uplne inu grafiku
a nezabudnite rozputat flame ps3 vs xbox.. to uz bude
viesco poviem ti takto mal som aj PSP a mam Xbox a je lepsi Xbox viacej hier si na tom zahras a ked si ho das flashnut tak si mozes stahovat hry ale nemozes ist na LIVE lebo na PSP je aj menej hier a grafika je nanic.... ja som mal PSP pozicane a omrzelo ma to ja som len s kamosmi hral cez wifi naruta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a nezabudnite rozputat flame ps3 vs xbox.. to uz bude