Čo si myslíte o chove psa v byte? Viem, lepšie by to bolo v dome, ale nemám na výber.
Pokojne sa vyjadrite k téme psov nejaké rady, príhody, skúsenosti.
@adka25 ale nemusi to byt utrpenie, poznam jednu ženu ktora ma v byte border koliu a nemeckeho ovčiaka(+manžela a dceru) a uplne vpohode to je, len proste toho psa musiš fakt dobre vychovat aby vedel že čo smie a čo nesmie v byte robit
Ja mám švajčiarskeho ovčiaka v byte. Každý deň sme niekoľko hodín vonku, chodíme aj na celodenné výlety, takže doma väčšinou spinká. Je vychovaný, takže nič neničí. Nesmrdí, je čistý, nešteká, len tie chlpy... Ale to stačí povysávať. A je spokojný a zdravý, podľa mňa mu vôbec nič nechýba. Ale sú určite plemená, ktoré by som si do bytu netrúfla, no nie kvôli veľkosti, ale povahe.
Ak sa mu budeš venovať a chodiť s ním von, trénovať ho, atd. tak úplna pohoda. Samozrejme záleží aj od plemena, ale väčšina psov s tým nemá problém, ak im zabezpečíš pohyb tými prechádzkami.
@adka25 samozrejme že je lepši velky vybeh ale ona je psičkarka venuje sa psom naplno lenže byva v byte, ale zas každy den s nimi chodi von na nejake 3-4 hodiny poriadne sa vybehat @Kulturcrew ale rozmyšlaj nad tym že tie psi nehorazne puštaju chlpy a po druhe či im budeš moct zabezpečit dost fyzickej a aj psychickej aktivity
Kúp si menšiu rasu. Ideálne by bolo niečo ako čivava , yorkšír , maltezák. Určite si nekupuj služobné rasy (Nemecký ovčiak , Rotvajler , Doberman , Boxer)
Tieto psíky potom trpia , začnú ničiť všetko čo máš v byte , budú neznesiteľné , lebo nebudú si mať kde vybiť energiu
Good Luck
Pes- množné číslo (pl) sa tu udáva dvoma spôsobmi:
Psy- dávame vtedy, ak sa prídavné meno končí samohláskou -e, pr. Divé psy
Psi- dávame vtedy, ak sa prídavné meno končí samohláskou -i, pr. Diví psi.
Samotné podstatné meno sa však môže písať dvoma spôsobmi: Psy aj Psi.
Tak ako si písala vyššie tak tu som sa vyjadril k téme psi/y . To sú moje skúsenosti ohľadom podstatného mena: pes.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ak sa mu budeš venovať a chodiť s ním von, trénovať ho, atd. tak úplna pohoda. Samozrejme záleží aj od plemena, ale väčšina psov s tým nemá problém, ak im zabezpečíš pohyb tými prechádzkami.
@Kulturcrew ale rozmyšlaj nad tym že tie psi nehorazne puštaju chlpy a po druhe či im budeš moct zabezpečit dost fyzickej a aj psychickej aktivity
Tieto psíky potom trpia , začnú ničiť všetko čo máš v byte , budú neznesiteľné , lebo nebudú si mať kde vybiť energiu
Good Luck
Psy- dávame vtedy, ak sa prídavné meno končí samohláskou -e, pr. Divé psy
Psi- dávame vtedy, ak sa prídavné meno končí samohláskou -i, pr. Diví psi.
Samotné podstatné meno sa však môže písať dvoma spôsobmi: Psy aj Psi.
Tak ako si písala vyššie tak tu som sa vyjadril k téme psi/y . To sú moje skúsenosti ohľadom podstatného mena: pes.