Viem že o Tom som písala minule ale keď už mám predstavu čo si myslíte o mačkách, rada by som vedela ako vnímate psov vy. Máte ich radi, doma, nemáte ich radi a tak. Vopred ďakujem za odpoveď
Pes je najlepsi priatel cloveka, lebo som videl fotku na internete, kde pes drzal v papuli zahradnu hadicu a ujcek si pod prudom vody z nej umyval vlasy. Co viac dodat? Kym si umyjem hlavu, @hnisavica pripravi vacsinu surovin, a kym mi vlasy uschnu, prida tam toho psa. A potom budeme pekne v trojici stolovat. Hnisko, ja a nas obetavy najlepsi priatel.
Tak ako bolo spomenute ..psy su dobrymi priatelmi a davaju vela laska ...najhorsie na tom co je ziju kratko ..a ked uz ich vidite ked nevladzu si vycitate ze ste mohli im viac lasky obetovat tak ako ony vam ..ja osobne mam velmi rada psy..celkovo mAm radsej zvierata ako ludi...hlavne psy davaju vela lasky a uprimnosti ..nehraju sa na nieco ..ziju svoj zivot taky aky je a tesia sa z neho i ked nie je velmi pekny ..mali by sme si vo viacerich prikladoch od nich brat priklad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov