nekupujte psycho walkmany vyrobene na slovensku! rozni ludia vam cez ne dokazu zasahovat do podvedomia a potom sa uz len pristihnete jak nesiete igelitku plnu penazi na sidlo nejakej strany!
@Fxx psychowalkman je nieco ako prehravac ktory ti do usi pusta rozne zvukove frekvencie ktorymi stymuluje mozog...cize moze ta uspat, alebo naopak moze odburat mikrospanok...moze to navies do alfa, delta, theta stavov atd... a ako @freedomko spomenul okrem toho zvuku su k tomu aj okuliare ktore ti premietaju rozne obrazce...
to s tym ucenim sudzich jazykov je len reklamny tahak pretoze to je len jedna zo 100 moznosti ako sa to da vyuzit...a ucenie jazykov je jedna z lakaciek ktore pomohli v zaciatkoch psychowalkman prezentovat...pretoze tym ostatnym veciam co to dokaze obycajny clovek nechape...
@kosmiklove to co som povedal mam z niakeho letaku to som tam pochopil a prisiel som na to ze je to drahe a nechcem to mam ucitelku v skole na ktoru sa da pozerat a aj rozpravat snou v pohode takze to nepotrebujem
@Freedomko letak = reklama ako hovorim...ucenie jazykov je len reklamny tak...inak sa s tym da robit x dalsich veci ktore podla mna lepsie hlboke meditacie a tak...nauci ta to koncentrovat a lepsie sa sustredit pri praci a tak...takze s nejakou ucitelkou sa to neda porovnavat
a to na oci...to su len take slnecne okuliare ktore maju znutra diody ktore blikaju na cerveno a zeleno...musis mat pri tom zavrete oci a cez viecka vlastne pozorujes ake obrazce to vytvara
psycho wolkmen .. to je .. taká vec čo k tebe hovorí a nejakým spôsobom ti to vstúpi do podvedomia ... poradím ti - nahraj si vlastný hlas a kecaj veci čo si cheš zapamätať a potom si to pusti pri zaspávaní .. v spánku ti to vojde tiež do podvedomia tak načo míňať prachy ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
pocuvas zvuk a na okuliare ti premieta nieco... a ucis sa napr. tak jazyk alebo nieco ine... najma ale na jazyky sa to uci... (viac o tom neviem)
to s tym ucenim sudzich jazykov je len reklamny tahak pretoze to je len jedna zo 100 moznosti ako sa to da vyuzit...a ucenie jazykov je jedna z lakaciek ktore pomohli v zaciatkoch psychowalkman prezentovat...pretoze tym ostatnym veciam co to dokaze obycajny clovek nechape...
@Charonsro co ti je kurva smiesne?
inak chcel by som to skusit na oci
a to na oci...to su len take slnecne okuliare ktore maju znutra diody ktore blikaju na cerveno a zeleno...musis mat pri tom zavrete oci a cez viecka vlastne pozorujes ake obrazce to vytvara
@Charonsro ??? ty si nafetovany?
@Freedomko tak to urcite nie pri tom musis bud sediet alebo lezat
» www.bwgen.com/bwgen31.exe...
@Wampirekiss to mam uz davno..je to nieco podobne ale ani z daleka nie tak dobre ako psychowalkman
@charonsron a možno aj na tie diery do mozgu pomáha, ale to musí vedieť kosmiklove
@Etelnair si zabil
@Biancadetolle tssss vsetci chcu aby som im nieco kupoval
TU je nieco psycho
@kosmiklove Romana si môže hento kúpiť aj sama, ale ja som chudobná Gemerčanka kojunku pjosím
Tak pome pome skladajte sa mi na psychovolkmen
A ten wolkmen tak to bi som bral. Ale kríza fičí.
psychowalkman by nemal nijak súvisieť s podprahovými ani obrazmi ani správami. mal by byť čisto o binaurálnych frekvenciách