Ahojte, chcela by som sa spýtať tých, ktorý absolvovali nejaké sedenie u psychológa alebo psychoterapeuta (nemyslím psychiatra, ktorý vám predpíše lieky)...a či ste spokojní, či vám to nejak pomohlo a v akom meste to bolo. Trápi ma mnoho vecí v rodine a p
A ved ani psychiater ti nemusi dat vylucne len lieky. Mam taky dojem, ze s pojmom psychiater sa u nas ludom spaja len ujko co nerobi nic, len predpisuje tabletku. V rakusku mam napriklad tetu, ktora chodi na terapie, resp. aj na psychoanalyzu prave k psychiatrovi
A tymto som ti asi vela nepomohol ale nedalo mi to nenapisat
Ja som bola, v Bratislave, a vobec sme si nesadli. Bolo to hlavne kvoli mame, lebo podla nej ze to potrebujem.
Povedala mi, ze som labilna a precitlivela a po nejakom piatom sedeni mi chcela dat lahsie antidepresiva. Predpisala mi recept a ja som ho hned zahodila a uz sa tam neukazala
bola som u terapeuta keď som nezvládala rozchod...pomohol veľmi....ľutujem že som si nedohodla sedenia minimálne polroka, určite by som tak nedošla zase do tých istých sračiek
kedze mam len velmi zle skusenosti s "odbornikmi v tejto oblasti" osobne by som nesla .............okrem toho ze niektory psychiatri su vypocitave svine ktore bez podplatenia nespravia nic poriadne ale to je asi problematika celeho lekarstva na slovensku
my asi ked sme mali 12 sme mali v škole povinný psychologický kurz na prevenciu šikanovania, vztahy s ucitelmi a také... a potom so raz išla za ňou sama a celkom pomhlo-vysvetlila mi ako sa isté veci majú, takze som spokojná ...mám takú skúsenosť že práve tí čo by najviac potrebovali psychologa/psychiatra najviac tvrdia že sú psychologovia sú blázni
@anywhere ahoj...no ja som bola na tom tak isto ako ty čo sa týka rodinných záležitostí...nejak som to nezvládala a šla som k psychologičke...a myslím že mi to pomohlo..chodievala som tam pravidelne asi tak raz za mesiac...vyrozprávala som sa zo všetkého čo ma trápilo a taktiež mi poradila ako riešiť dané situácie...bola som u nás v LV a musím povedať že je to milá pani, ktorá fakt pomôže a tá pomoc je na prvom mieste...nie branie peňazí ako to tu bolo už spomínané...btw...tieto jej sedenia sú bezplatné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A tymto som ti asi vela nepomohol ale nedalo mi to nenapisat
ale hej no... ja chodím ku psychologičke a je to skvelá teta akože fakt... len zase to si myslím že je dosť dôležité aby ste si sadli...
ale proste niekto ťa počúva a zaoberá sa tebou ... (lebo ho za to platia..) no jednoducho mega ... a bývam v RK ...
Povedala mi, ze som labilna a precitlivela a po nejakom piatom sedeni mi chcela dat lahsie antidepresiva. Predpisala mi recept a ja som ho hned zahodila a uz sa tam neukazala
ked chces, zistim a dam ti zajtra vediet