čaute, ja som vždy mala rada tento odbor a už odmalička mám sen ísť študovať práve psychológiu,....problém je však ten že som na technickej škole kde nemáme dokonca ani biológiu takže každý komu poviem že s mojou strednou chcem ísť na psychu na mňa pozerá
@Nikichan mala som podobný problém, kašli na to ako na Teba pozerajú, keď to chceš choď si za svojím. Ale poriadne sa douč biolu a nosku, bolo by možno aj dobré keby si šla na prípravný kurz
ak si odmalička chcela študovať psycholu.. prečo si tomu neprispôsobila výber strednej školy? ale úplne stratené to nie je, podstatné je samozrejme zmaturovať a zvládnuť prijímačky a na prijímačky abysi bola pripravená, keďže ťa nepripraví škola, musíš sa pripraviť sama
Ach, tie deti.... Všetky baby chcú ísť :
Ak majú na vysvedčení 4, tak za čašníčku
Ak lepšie tak za psychologicku....
A vedia všetky o psychológii veľkú picu.....
HA!! Aj tak budete kopať kanale
@qwedsayxc o tom že každá tretia chce ísť na psychu som si plne vedomá nuž ale nič s tým nespravím, a aj tak je veľa zameraní takže ak budem šikovná, niekde sa už len dostanem
podla mna by si si mala ísť za svojim, a každý človek by si mal plniť svoje sny. Ja som ten svoj tiež podobne prepásla. Len aby si zvládla prijímačky keď tam budú predmety, ktoré ty nemáš . Prajem ti vela šťastia a nevzdávaj sa!!!
Ja som z technickej školy išiel na sociológiu (čo je veľmi príbuzný odbor psychológii)... Prijímačky z biológie nemusia byť žiadnym strašidlom - zožeň si knižku základy biológie - prelistuj si ju, podstatné veci spoznámkuj a máš... Inak psychológiu milujem, venoval som sa jej počas celého štúdia a stále pokračujem
@Nikichan ak sa naučíš na prijmačky čo treba a spraviš ich tak maš jedno z akej tam ideš školy... na strankach škôl majú aj literatúru uvedenú z ktorej sa máš učiť
Máš rada odmalička psycholu a aj napriek tomu si išla na technickú školu? Ak ten predmet chceš naozaj študovať, tak ti radím prestúpiť, aj ak len v maturitnom ročníku.
tak ja som na umeleckej a davam si prihlasku na pravnicku fakultu tiez na mna kazdy pozera jak na debila... -.-
ale ked to ozaj chces a spravis primacky je podla mna jedno, co si studovala predtym...
tak myslím si, že to, či sa tam dostaneš je najmenší problém. druhá vec je tá, či to štúdium bude to, čo očakávaš a rovnako to je aj potom s prácou. lebo tiež sa prikláňam k názoru, že väčšina, čo to chce študovať vie o tom veľké nič. je rozdiel niečo o tom čítať a naozaj to študovať
@Nikichan chodil som na priemyslovku, odbor strojárstvo ( vždy ma fascinovala psychológia, bol to môj sen ) bol som na prijímačkach a takmer sa mi to podarilo ... nezaléži odkial pochádzaš ale to čo do toho daš a ako sa ukažeš ...
miesto psychológie som skončil na filozofii kde som si dal výberové predmety z psychológie a bol som spokojný
takže veľa šťastia a velmi sa neorientuj na to čo hovoria ludia ... sama si zisti
@nikichan momentálne nič ale už sa na tom pracuje ... ale zo mňa si príklad neber pretože som neodišiel z psychológie ale z filozofie to je velký rozdiel ... z psychológie by som neodchádzal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Hlavné je, aby ťa to bavilo.
@motyylia o prípravnom kurze som rozhodnutá je to dobrý nápad, síce každú sobotu cestovať vlakom ráno ale stojí to za to ak potom spravím prímačky
Ak majú na vysvedčení 4, tak za čašníčku
Ak lepšie tak za psychologicku....
A vedia všetky o psychológii veľkú picu.....
HA!! Aj tak budete kopať kanale
@darkestangel nuž tej maturity sa dosť obávam, toto technické učenie ma vôbec nebaví
ale ked to ozaj chces a spravis primacky je podla mna jedno, co si studovala predtym...
miesto psychológie som skončil na filozofii kde som si dal výberové predmety z psychológie a bol som spokojný
takže veľa šťastia a velmi sa neorientuj na to čo hovoria ludia ... sama si zisti