Zdravím, mám dilemu. Tento rok maturujem a myslím si, že je najvyšší čas porozmýšľať o tom, čo ďalej. Chystám sa na Viedenskú Univerzitu (preto poprosím žiadne komentáre o kvalite VŠ na Slovensku..), no stále sa neviem rozhodnúť, či by som chcela ďalej št
hmm ja myslim ze psychologia je zaujimavejsia a ked mas k tomu cit tak sa aj uplatnis, + ked este ides do rakuska tak to je aj podla mojho nazoru o dost lepsia uroven : )
podľa mňa oboje má blbé uplatnenie ale nám hovorí učiteľka psychológie že na psychológiu sa hlási veľa ľudí je ťažké dostať sa tam a potom vyštuduješ a psychológov je veľa... a keď vyštuduješ psychológiu tak škola ti vraj nestačí musíš mať kurzy nejaké u psychológov... a potom ešte ak chceš väčší plat a uplatnenie tak si musíš rozšíriť ďalších 5 rokov na výške napríklad klinickú psychológiu a podobne...
lenze s psychologiou nemusis robit len psychologa. na slovensku ma blbe uplatnenie skoro kazdy humanitny odbor. ale kedze ide do rakuska tak tam je vcelku pravdepodobnost ze asi aj ostane zit tam . snad . D
Psycho Park – spája študentov a nadšencov psychológie. Pozývam vás na túto fejsbúkovu stránku Je to užitočné aj pre tých, čo chcú ísť na psycho VŠ. Nájdete tam rôzne informácie, vysvetlené pojmy, odborné články, a celkovo si spravíte prehľad, o čom je štúdium psychológie. Môžete sa pridať lajkom tu: » www.facebook.com/psychopark3...
ps: ak vás zaujíma info o prijímačkách do Bratislavy alebo Brna, píšte mi súkromne na martina.bodka@gmail.com (som tretiačka na psychológii v Brne).
Ahojte, som študentka štvrtého ročníka Pedagogickej a Sociálnej Akadémii. Mojím snom vždy bolo dostať sa na psychológiu a pracovať s deťmi, no postupom času som od sa od toho akosi vzdialila. Neviem, či sú na vine tie množstvá ľudí, ktorí už psychológiu študujú, alebo len jednoducho strata záujmu. V tomto prípade je to však nepodstatné. Chcela by som sa vás opýtať na prijímacie skúšky na masmediálnu komunikáciu alebo žurnalistiku. Čo všetko treba na prijímačky ? Boli prijímačky náročné ? Ako ste spokojní s o školou, na kt.ste? Mám nejakú šancu aj bez nejakých výtlačkov v novinách, či skúseností ? ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ps: ak vás zaujíma info o prijímačkách do Bratislavy alebo Brna, píšte mi súkromne na martina.bodka@gmail.com (som tretiačka na psychológii v Brne).