Ako tam je? Nic extra. Prednasajuci celkom fajn, ked si dobre vyberies.
Skusok je podla mojho nazoru malo a az na nejake 2 su dobre zvladnutelne. Tiez zase zalezi od prednasajuceho. Dat sa to da. A ci sa mi tu paci? Nie je to podla mojich predstav, ale co uz narobim, inde sa mi ist nechce.
Netusil som, z coho mam skusky, vlastne som ani nevedel, kedy a kde ich mam, az kym mi to mama den predtym nepripomenula. Cize absolutne bez pripravy a aj tak ma prijali. Niektori hovorili, ze to bolo tazke, ale nemyslim si.
@zayl tak beriete to od piky, nie ? dúfam, že sa to rozbehne... tak za pár rokov by som sa tam chcela dostať tiež, a tiež som mala sny, že prednášky by nemuseli byť nudné k spaniu.... celkovo sa to ale dá ? aj čas na svoj ,,život" máš ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ako tam je? Nic extra. Prednasajuci celkom fajn, ked si dobre vyberies.
Skusok je podla mojho nazoru malo a az na nejake 2 su dobre zvladnutelne. Tiez zase zalezi od prednasajuceho. Dat sa to da. A ci sa mi tu paci? Nie je to podla mojich predstav, ale co uz narobim, inde sa mi ist nechce.
Ono to bude cisto kvoli tomu, ze ja som mal ine ocakavania.