Ahojte, chcem študovať psychológiu a poradili mi , ze v Trnave je to Okej je tu niekto , kto tam študuje alebo ma s tym skúsenosti ? Alebo by som sa mala rozhodnut pre ine mesto ? Diki
Psychológia je v TT dosť slabá, na UCMke to je totálny des (asi ako všetko tam) a na Trnavskej je o niečo lepšia... osobnú skúsenosť nemám, ale teta prednáša na UCMke a sama hovorí, že to tam nemá úroveň
Ano ale ak k tomu budeš pristupovať zodpovedne, tak by to malo mať určitú náročnosť ... skor je to o tom, ze aj ten kto sa fláka, ju urobí, ale ak sa budeš učiť poctivo, tak to nebude až také ľahké
@sandriously a hovoria mi , že je tažké sa dostať na psychológiu ... platí to aj pri Trnave ? Je fakt take nemožné sa tam dostať ... neviem ci hlavne pozerajú na prijímacie skúšky alebo známky zo strednej alebo maturity . Mohla by si sa prosím opýtať , či je plus ked mám maturu z nosky a psychológie ? budem
Ti veľmi vďačná !!
No pozerajú sa na skúšky, to z čoho človek maturuje im je viac-menej jedno, ide im o vedomosti ale ak maturuješ z nosky a psycho tak ti to nebude robiť problém (ten test) na ucmke berú takmer každého
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Ti veľmi vďačná !!