@plarika ja som zasa počula, že to tam nie je až také brutálne, vraj tam vyletí menej ľudí ako na tej škole, čo som teraz tak uvidíme... a v čom á spočívať to psycho ?
@sonicka22 no nechcem strasit, ale ked som tam robil prijmacky ja hlasilo sa 800 ludi a brali 70... mna by skor zaujimalo kolko ludi sa hlasi na mgr. inac neviem porovnavat s inymi skolami, ale prezil som tam tri roky a nemyslim ze by ti to nejak extra uskodilo... je to tam mozno trosku PSYCHOOOO muhehe ako sa vyjadrila plarika, ale tak v norme by som povedal ... ved uz v samotnom nazve odboru to "psycho" je ale tak zatial nemusim navstevovat ziadneho terapeuta takze nemusis sa baaat ... a ak sa tam dostanes a aj nahodou nebudes robit psychologa, (lebo urcite vies ze uplatnit sa po skole v tejto oblasti je dost problem)... naucis sa aspon nieco o tom ako funguje ludska psychika a to je vyuzitelne v akejkolvek profesii
@cyklysta ja viem, že je tam tlačenka, tiež minulý rok sa hlásili viac ako 800 ľudí a prijímali zlomok - 80 ľudí, čo je smiešne .... no a ale ešte stále som sa nedozvedela, v čom to psycho tam spočíva ? v písaní seminárok ? ťažké skúšky ? ? alebo ? .... no, tak ja sa chcem určite venovať psychológii aj po škole a preto spravím maximum , aby som ja to uplatnenie mala
smiesne je podla teba ze sa tam hlasi 800 alebo ze beru 80 ? ... lebo ak sa ti zda ten pocet ludi co beru maly,... si vezmi 80 ludi kazdy rok, len na UK fif, este je na fses dlasia psychola pracovna a socialna...dalsich 80 dajme tomu...a to neratam nitru, trnavu, kosice... kazdy rok 500 psychologov...a kde sa zamestnaju vsetci? Ludia si myslia ze vystuduju 5 rokov psycholy a budu "pomahat ludom" aj ja som mal takuto naivnu predstavu ked som siel na tu skolu... lenze skoncenim skoly niesi este ani na zaciatku cesty stat sa psychologickou... no a vravim, neviem porovnat s inymi skolami, takze tazko sa vyjadrit k tomu ci su skusky horsie ako inde, alebo co... zavisi vela od vyucujuceho.... niektori maju svoje zauzivane postupy a nazory... a tazko sa s nimi komunikuje... ale tak da sa to zvladnut... sem tam bordel v "organizacii" alebo byrokracii alebo ako to povedat...ale to je asi na kazdej skole...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov