rada by so msa spýtala niekoho, kto má aspoň nejaké poňatie, či nejak existuje kombinácia týchto dvoch študijných odborov v nejakej forme, alebo čo robiť, ak sa chcem venovať obom naraz?
ale ak otak čítam aké prednášky tam sú ta mám pocit, že by ma to nenaplnalo, take halušnky akože nás budú učiť moderovať a tak... ale vieš, ak teraz vydám pár vecí, pomohlo by mi to pri prihláške
@ssnehulienka Masarykova Univerzita fakulta sociálních studií - ak chceš študovať žurnalistiku nedá sa samostatne, musíš vybrať ešte odbor z ponuky a je tam aj psychológia.. ale podľa mňa dostať sa tam bude skurvene ťažké
@thatzooey@h8u heeey dik slečny ale myslím že ot aspon skusim lebo jako na UK študovať bud 1 alebo druhe mi pride čo ja viem trošku o ničom a tie prijimačky mam pocit ,že su podobne, ako na moju strednu
@ssnehulienka dostať sa na MUNI na žurna kombinácie je fakt ťažké. ja som sa raz hlásila na žurna+filozofia, brali 6, bola som 7. a nevzali ma ani na odvolanie. ale popýtaj sa @joelina ona študuje žurna+európske štúdia na FSS.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale ak otak čítam aké prednášky tam sú ta mám pocit, že by ma to nenaplnalo, take halušnky akože nás budú učiť moderovať a tak... ale vieš, ak teraz vydám pár vecí, pomohlo by mi to pri prihláške
@thatzooey
prosí mťa mohla by si sa vyjadrovať aby som ti rozumela? DD
Asi potrebujem vacsi challange
do rite to ej nefér, to je zlé!!!