myslím, že by si si mohla otvoriť tak súkromný kancel a tak podnikať. alebo sa nasáčkovať do nejakej školy, kde by potrebovali psychológa. alebo pracovať vo výchovnom ústave a pod. niekde vo väznici
psychológ nie je len ten terapeut-súkromník, ku ktorému sa človek ide hodiť na gauč, môžeš byť analytik a pomáhať s nejakými psychologicko-sociologickými štatistikami, klinický psychológ alebo psychiater, či už súkromne alebo pod nejakou nemocnicou, môžeš zostať na škole a tam učiť alebo sa venovať publikačnej činnosti, aj keď asi viac populárnej
tak so psychologiou mozes robit poradenskeho psychologa, klinickeho, forenzneho, pracovneho, reklamneho, sportoveho, mozes robit vo vyskume, mozes si zalozit byznis (napr. nejake kurzy), mozes si spravit tisic kurzov na najroznejsie druhy psychoterapie, lebo napriklad hoci mame na slovensku milion psychoterapeutov, myslim ze nikto (mozno ze niekde v BA maximalne) sa nevenuje napr. hypnoze alebo inym menej beznym a nemenej zaujimavym druhom terapie... ja si myslim, ze ak vystudujes psychologiu, nestratis sa...
ja by som tiez velmi chcela studovat psychologiu ,posledne dva roky o tom intenzivne uvazujem ,i ked vzdy bolo mojim snom byt ucitelka ,ale toto ma zaujima taktiez ,je tazke si vybrat ...
@zimuska - tak ja neviem, kazdopadne nie je hypnotizer ako hypnotizer. Vies ze na to, aby si na slovensku oficialne mohla robit hypnozu, ti staci dvojdnovy kurz?
Mozno ze takychto "odbornikov" tu aj mame dost... ale taki fakt ze odbornici su najblizsie v Cesku... ja som vyhladaval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ak ju skombinuješ napríklad s logopédiou tak si uplatnenie nájdeš.
odporucam Londyn tam su ludia dost depresivny
Mozno ze takychto "odbornikov" tu aj mame dost... ale taki fakt ze odbornici su najblizsie v Cesku... ja som vyhladaval