@flemi vypocitani skryti cvoci? ani sa necudujem, ze psychologia ma taku zlu povest pri takych nazoroch... nehovorim, ze vsetci su dokonali- vsade sa najdu cierne ovce.... ale toto je poriadne prehnane. Sam studujem psychologiu a poznam mnohych, ktori mozu byt velmi dobrymi psycholgmi.
@socrates O.K., pekné, že sa zastávaš svojho stavu.......
ale ja mám so psychológiou trochu iný problém: prečo je toľko prístupov a škôl, ak je ľudstvo len jedno a všetci ľudia majú v hlavách rovnaké zbrázdené mozgy?
a navyše, ja verím v nesmrteľnú nehmotnú dušu a tú niektoré smery úplne popierajú.......
Hej, človek, ktorý je vyškolený na to, aby vedel zaobchádzať s bežným alebo nebežným problémom ťa určite nepochopí... však to nie je hocikto, kto si povedal, že si otvorí prax, aby ti nerozumel. A ak zamrzneš, tak zamrzneš, no a čo. Myslíš, že budeš prvý človek, ktorý zmrzol a že ona nebude vedieť, čo s tebou? Ťažko. Nebudeš ani prvý človek, ktorý má tvoje problémy, aby si o tebe neviem čo myslela. Môžeš skúsiť aj tú linku, ale neverím, že tam urobia viac ako to, že ťa vypočujú a aj tak ti odporučia niekoho iného.
to nemyslis vazne (-: ved ziaden smer nie je mozne aplikovat na kazdeho, kazdy je iny. Ak mas par sesetrov psychologie mala by si vediet, ze je prirodzene, ze niekomu viac pomoze gestalt pristup, na ine problemy je lepsi behavioralny pristup. Kazdy clovek je jedinecny, aj ked mas pravdu, ze ludstvo je jedno, aj mozog mame vsetci rovnako zbrazdeny, no kazdeho psychika je jedinecna. To ze veris v nehmotnu dusu je fajn, ved nikto ti nekaze suhlasit so vsetkymi pristupmi, mozes si vybrat to s cim sa stotoznujes. Ja ziaden z tych smerov nepovazujem za uplne spravny ani dokonaly, vsetko co pisu v ucebniciach psychologie beriem trochu s rezervou...a to prave preto ze kazdy je jedinecny
psychológovia sú fajn určite sa ich netreba báť, pretože sú školení byť v pohode a porozumieť klientovi. Na škole ma učí psychlogička, ktorá je úžasná a keby sa dalo, išiel by som sa k nej aj vyšetriť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
to majú cvokári nejakú akciu: dve sedenia az cenu jedného?!
a navyše, na Slovensku psychológia ,,funguje" asi ako všetko ostatné......
ale ja mám so psychológiou trochu iný problém: prečo je toľko prístupov a škôl, ak je ľudstvo len jedno a všetci ľudia majú v hlavách rovnaké zbrázdené mozgy?
a navyše, ja verím v nesmrteľnú nehmotnú dušu a tú niektoré smery úplne popierajú.......
čo to bolo zač, že trvalo tak dlho?