tak nvm, podla tohto by som mal byt nejaky patologicky uchylak s komplexom menejcennosti, co si ustavicne musi presadzovat svoju pravdu, do vsetkeho sa stara a neprizna si omyl a ktory vedie nudny zivot a zavidi ostatnym... a keby som taky fakt bol, asi by som sa davno odjebal brokovnicou, bo takych ludi praveze neznasam
myslím že ten test je skôr na pobavenie, predsa nemôžeme mať všetci nejaké psychické problémy, a ja určite nie som sadista a nemyslím si že by bolo pre mňa vhodné povolanie mäsiar alebo chirurg :/
tak toto vyhodnotenie ma dostalo najviac sa bojím katolíka akože nič v zlom, ale mne ten človek pripadal skor ako riadna otrava čo ma nenechá na pokoji a jedného človeka čo mi vkuse cez leto ponúkal mačky na guláš, a rozhodne nie žiadneho katolíka bože ja jak debil, bojím sa katolíka ale také že zúrivec alebo hysterička sa mi zdali ako celkom sympatický ľudia
A nesedí to, znie to úplne randomne. Prípadne je to v rozpore samo so sebou, alebo to pokrýva všetky možnosti a tak ... Na mňa to pôsobí ako ... No volovina proste.
@adolpha sorry, ja som to naozaj prečítala jak katolík, ale po tom 50 stupňovom kúpeli sa ani nedivím, mame som povedala že chcem na večeru halušky z vajcom, pritom ich neznášam, proste mi švihlo
@husky sranda ako dobre ma pozna clovek, co ma v zivote nevidel☺skoda len, ze sa ozyvas prave ty, clovek, co pocas vztahu s majusssskou obtazoval 11 bab, pricom najmladsia mala 14 rokov... tym sa nepochvalis? alebo to mam urobit za teba? velmi rad! koniec-koncov, minule to tu uz i volakto spominal
3) co si ustavicne musi presadzovat svoju pravdu - TAKY TAK
4) do vsetkeho sa stara - NAPODOBNE
5) neprizna si omyl - TIEZ SEDI
6) ktory vedie nudny zivot - MYSLIM ZE NIE JE O COM
7) zavidi ostatnym - NA POCUDOVANIE SEDI TIEZ
ja len pripomeniem bod 4, 6 a 7 plus neviem ci si robis statistiky a ako mi toto chces dokazovat ked ma naozaj ani nepoznas, ale verim tvojim zarucenym zdrojom ty si sa teraz ukazal, ako ti dochadzaju argumenty a ako je najlepsie si nieco vymysliet a potom to podla bodu 3 musis presadzovat...
Potlačené sklony: autoritářství, potřeba ovládat, zlomyslnost. Jestli jste si vybrali tento portrét inkvizitorského profesora, zřejmě před druhými i před sebou pečlivě skrýváte "silné sklony ke krutému, agresivnímu nebo ponižujícímu chování k ostatním".
Popření: Jste zcela neškodná bytost. Podřizujete se, jste schopni se obětovat, vždy připraveni pomáhat svým bližním. Jste usměvavý zaměstnanec, ochotný kolega. Zároveň však není snadné být vaším nadřízeným. Když se vám nechce do nějaké práce, děláte obstrukce hašteříte se, trucujete, jste neochotní...). Vaším stylem je pasivní rezistence, naléhání, které časem "otráví".
Sublimace: Své sklony uplatníte v určitých profesích - řezník, chirurg, policista, zubař, vyšetřující soudce... Nebo je můžete rozumově zdůvodňovat, vést dlouhé rozpravy o řádu a autoritě (syndrom "ředitele zeměkoule").
1. super si si nasral do papule vetou "neviem ci si robis statistiky a ako mi toto chces dokazovat ked ma naozaj ani nepoznas, ale verim tvojim zarucenym zdrojom", kedze presne toto robis teraz ty, lenze ja na rozdiel od teba viem PRIAMO OD TYCH dievcat, co si im spravil
2. viem, ze si jebko, ktoreho neprijali na VS a odvtedy sa s nim tahaju komplexy
3. viem, ze si jebko, co vymenil mercedes za ladu, lebo si zgrlos a zebrak
4. viem, ze si jebko, co sa neustale stahuje, kedze na ziadnom private si pre svoju povahu nedokaze najst kamaratov
tolko k faktom o tvojom zivote, aby si nemohol spochybnovat, ze o tebe nic neviem. a teraz ideme na to pikantnejsie
5. userke *** si pred 2-3 rokmi pchal jazyk do huby, ked si zneuzival jej postrozchodovu depresiu
6. minuly rok o takomto case si sa nechal vyfajcit userkou *************, trvalo to hodinu, kedze si si to chcel uzivat. to si uz bol vo vztahu s majusssskou, ktory si navonok chcel co najviac utajit, aby si sa nepripravil o zdroj bitchez
7. v lete si strkal jazyk do huby **********, ktoru si predtym opil. k nicomu dalsiemu nedoslo, hoci si sa vela x snazil a odvtedy sa tvoje komplexy este znasobili
8. snazil si sa v lete zbalit ******, 0% uspechu
9. vyspal si sa na jesen s *****, ked jej to meskalo, prestal si sa jej ozyvat
10. pocas svojho birdz vztahu si pravidelne jebaval s ******, s ktorou si chcel aj subezne chodit
11. svoj birdz vztah si napokon ukoncil, kedze si chcel chodit s ******ovou 14-rocnou segrou
atd atd, doplnim nesko v pripade zaujmu
tak do koho skaces, ty zebrak? kto tu je teraz uchylak a zakomplexovanec, hm?8)8)8) som rad, ze si mi dal zamienku konecne to vybalit, co som dusil v sebe mesiace, kedze som dal slub, ze sam od seba s tym nezacnem. my zainteresovani vieme, kde je pravda, ostatni ma netrapia. ved si pamatam, co si pisal mne, ked som tu este nemal fotky a myslel si si, ze som baba
PS. dufam, ze teraz obvolas vsetky spomenute a zacnes sa im zas vyhrazat tym svojim priteplenym hlasom. ked sa naaahodou toto forum vymaze, dam si to do blogu. kiss
@majusssska len dalej pchaj hlavu do piesku, ked ti to ulahci na dusi dobre vies, ze povedat som ti to chcel uz davno. je mi jasne, ze musi byt tazke prijat, ze DALSI chalan ta podviedol, ale naznacovali sme ti to viaceri a aj ty sama si mala pochybnosti, cize teraz to nejak brat na lahku vahu je dost odveci, ale nech sa paci
@antifunebracka inak k tebe len tolko ze si obycajny chudak a tymto co si tu popisal len odraza tvoj nudny zivot, evidentne nemas co robit a len tahas z kazdej strany informacie. neviem, asi mas potrebu hrat sa na CIA agenta a birdz piesocek je na to akuratnym miesteckom pre ten tvoj sladkovicovsky miesok. -.-
nechapem tvoju potrebu riesit toto verejne, teraz si budes asi nahanat tak 2-3 hodinky zubrienku ze aky si ty cavo a rozuzlil si najvacsiu aferu v dejinach slovenskych teen portalov.
je mi ta luto, tam daleko asi fakt nemate ihrisko.
@antifunebracka ďalší chalan ma podviedol? teraz už poznáš rovnako perfektne aj mňa a to si so mnou nemusel ani slovíčko prehodiť?
musí byť ťažké prijať, že ma niekto podviedol, hej, keď je dva dni po tom. len to by mi nemohol dávať rozumy o vzťahoch niekto, komu vzťah držal tak zaokrúhlene práve tie dva dni, však?
proste stále si chudák a príspevkom @121 si to iba dorazil a to, ver mi, nie je žiadne strkanie hlavy do piesku. husky ti povedal, že si proste stále musíš stáť za svojim, očividne je jedno či je to pravda alebo je to vymyslené. ale to si nikdy nepriznáš
ak si myslis, ze som sa teraz nervovo zosypal alebo si cakal nieco take, si na omyle bejbe dakujem za zabavu na vecer a este raz sa docitam o tom, ze sa mi hocijako jebes do zivota, tak ta pridem pozriet do tvojho zaprdneho mesta a mozes mi to povedat do oci...som fakt zvedavy, ci si taky cavo aj ked nie si za klavesnicou
btw ako dlho si si nezapichal? lebo toto vyzera na ROKY
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
126 komentov
som agresor?
davaaaaaaj
no takze vyhodnotenie:
» ografologii.blogspot.com/2007/11/online-...
prvy odsek - ktore sklony potlacujete
druhy (reaktivny vytvor)- sklony bud nahradzate opacnym spravanim ALEBO
treti odsek (sublimacia) - sklony sa snazite potlacit
mozno to na vas nebude sediet, ale na mna to sedi presne
C by bol desivy, ale aspon sa usmieva
A z najhoršieho by som vinil: G
ale neverim tomu ze zena moze vypadat tak ako na tom Fku
fakt zaujímavé... prešla som si všetky, a s ničím sa neviem stotožniť v takej miere ako to, čo mi vyšlo.
aaaaa úplne si teraz idem pár osôb otestovať...
inak na mna sedeli 3 minimalne
Inak dala by som aj ostatnych...
a nahodou cigani sa smeju dost casto, ba az prilis
viac-menej sedi, no niektori by mozno namietali.
a D, sedí
A nesedí to, znie to úplne randomne. Prípadne je to v rozpore samo so sebou, alebo to pokrýva všetky možnosti a tak ... Na mňa to pôsobí ako ... No volovina proste.
@81 verim, ze na tom tak zle nie som... prave naopak, mohol by som ist prikladom inym si myslim
@antifunebracka si to nepochopil zjavne a chces strielat to, co sa ti nepaci sam na sebe...ale ved rozoberme si to:
1) patologicky uchylak - TO SEDI
2) komplexom menejcennosti - TOTO TIEZ
ked teraz chces pouzit tu zbran a nahodou nevies zohnat, napis @weeman ovi, on ti pozicia tu svoju
1) patologicky uchylak - TO SEDI
2) komplexom menejcennosti - TOTO TIEZ
ja len pripomeniem bod 4, 6 a 7 plus neviem ci si robis statistiky a ako mi toto chces dokazovat ked ma naozaj ani nepoznas, ale verim tvojim zarucenym zdrojom ty si sa teraz ukazal, ako ti dochadzaju argumenty a ako je najlepsie si nieco vymysliet a potom to podla bodu 3 musis presadzovat...
sedi to DOKONALE
Potlačené sklony: autoritářství, potřeba ovládat, zlomyslnost. Jestli jste si vybrali tento portrét inkvizitorského profesora, zřejmě před druhými i před sebou pečlivě skrýváte "silné sklony ke krutému, agresivnímu nebo ponižujícímu chování k ostatním".
Popření: Jste zcela neškodná bytost. Podřizujete se, jste schopni se obětovat, vždy připraveni pomáhat svým bližním. Jste usměvavý zaměstnanec, ochotný kolega. Zároveň však není snadné být vaším nadřízeným. Když se vám nechce do nějaké práce, děláte obstrukce hašteříte se, trucujete, jste neochotní...). Vaším stylem je pasivní rezistence, naléhání, které časem "otráví".
Sublimace: Své sklony uplatníte v určitých profesích - řezník, chirurg, policista, zubař, vyšetřující soudce... Nebo je můžete rozumově zdůvodňovat, vést dlouhé rozpravy o řádu a autoritě (syndrom "ředitele zeměkoule").
E
a oboje sedí dokonale
1. super si si nasral do papule vetou "neviem ci si robis statistiky a ako mi toto chces dokazovat ked ma naozaj ani nepoznas, ale verim tvojim zarucenym zdrojom", kedze presne toto robis teraz ty, lenze ja na rozdiel od teba viem PRIAMO OD TYCH dievcat, co si im spravil
2. viem, ze si jebko, ktoreho neprijali na VS a odvtedy sa s nim tahaju komplexy
3. viem, ze si jebko, co vymenil mercedes za ladu, lebo si zgrlos a zebrak
4. viem, ze si jebko, co sa neustale stahuje, kedze na ziadnom private si pre svoju povahu nedokaze najst kamaratov
tolko k faktom o tvojom zivote, aby si nemohol spochybnovat, ze o tebe nic neviem. a teraz ideme na to pikantnejsie
5. userke *** si pred 2-3 rokmi pchal jazyk do huby, ked si zneuzival jej postrozchodovu depresiu
6. minuly rok o takomto case si sa nechal vyfajcit userkou *************, trvalo to hodinu, kedze si si to chcel uzivat. to si uz bol vo vztahu s majusssskou, ktory si navonok chcel co najviac utajit, aby si sa nepripravil o zdroj bitchez
7. v lete si strkal jazyk do huby **********, ktoru si predtym opil. k nicomu dalsiemu nedoslo, hoci si sa vela x snazil a odvtedy sa tvoje komplexy este znasobili
8. snazil si sa v lete zbalit ******, 0% uspechu
9. vyspal si sa na jesen s *****, ked jej to meskalo, prestal si sa jej ozyvat
10. pocas svojho birdz vztahu si pravidelne jebaval s ******, s ktorou si chcel aj subezne chodit
11. svoj birdz vztah si napokon ukoncil, kedze si chcel chodit s ******ovou 14-rocnou segrou
atd atd, doplnim nesko v pripade zaujmu
tak do koho skaces, ty zebrak? kto tu je teraz uchylak a zakomplexovanec, hm?8)8)8) som rad, ze si mi dal zamienku konecne to vybalit, co som dusil v sebe mesiace, kedze som dal slub, ze sam od seba s tym nezacnem. my zainteresovani vieme, kde je pravda, ostatni ma netrapia. ved si pamatam, co si pisal mne, ked som tu este nemal fotky a myslel si si, ze som baba
PS. dufam, ze teraz obvolas vsetky spomenute a zacnes sa im zas vyhrazat tym svojim priteplenym hlasom. ked sa naaahodou toto forum vymaze, dam si to do blogu. kiss
@husky fakt to máš také pestré?
nechapem tvoju potrebu riesit toto verejne, teraz si budes asi nahanat tak 2-3 hodinky zubrienku ze aky si ty cavo a rozuzlil si najvacsiu aferu v dejinach slovenskych teen portalov.
je mi ta luto, tam daleko asi fakt nemate ihrisko.
musí byť ťažké prijať, že ma niekto podviedol, hej, keď je dva dni po tom. len to by mi nemohol dávať rozumy o vzťahoch niekto, komu vzťah držal tak zaokrúhlene práve tie dva dni, však?
proste stále si chudák a príspevkom @121 si to iba dorazil a to, ver mi, nie je žiadne strkanie hlavy do piesku. husky ti povedal, že si proste stále musíš stáť za svojim, očividne je jedno či je to pravda alebo je to vymyslené. ale to si nikdy nepriznáš
ak si myslis, ze som sa teraz nervovo zosypal alebo si cakal nieco take, si na omyle bejbe dakujem za zabavu na vecer a este raz sa docitam o tom, ze sa mi hocijako jebes do zivota, tak ta pridem pozriet do tvojho zaprdneho mesta a mozes mi to povedat do oci...som fakt zvedavy, ci si taky cavo aj ked nie si za klavesnicou
btw ako dlho si si nezapichal? lebo toto vyzera na ROKY