Ahojte neviem,či to tu už bolo,ale nevedela som nikde nič nájsť,tak sa pýtam,či ste niekto robili psychotesty na strednú školu.. ak hej,boli ťažké?a akého typu boli otázky? ďakujem
ahoj.ja som na gympli a my sme robili psychotesty na vysoku uz,sice mame rok casu este. ale viem,ze s arobia aj na zs psychotesty. myslim,ze su rovnake tie testy,ale nie som si isty. je tam vsetko: matematicka logika,doplnanie cisel,predstavivost, aj zo sj tam nieco je,a vseobecne otazky,take vsetko co by si mala vediet. lenz eotazky su tak stavane,ze casovo sa nedaju vsetky vyriesit. tak ci tak si myslim ze je to dobre,a mozi ty ukazat cestu kam dalej. ale na zš sa moc nerobia.
kks matematická logika som došla ale ďakujem,lebo mi nkto nevedel povedať,čo tam bude..ja som tiež na gymply ale zaujímali ma psychotesty na strednú.. aspoň niečo,ďakujem
@spomienky7 my sme to mali tiež da sa to stihnuť ...
a pre autora tym, že to budeš vedieť tym nič neziskaš neukaže to naozaj čo v tebe je ...a tym, že sa o to zaujimaš tak asi vieš, že ti chyba spontanne konštruktivne myslenie ...ale lepšie je ak sa nechaš "prekvapiť"
ja nepotrebujem vedieť,čo vo mne je,mne ide o prijatie ale chcela som sa len spýtať,či to bolo ťažké,a čo tam bolo, tým,že som sa spýtala som predsa nič zlé nespravila, takže
@spomienky7 dajú, nie všetky, nie s priemerným potenciálom na danú oblasť a je veľmi nepravdepodobné, že yb mal neiktot aký všeobecný talent aby spravil všetky
@1sonkaa1 my sme to robili už na gymnáziu, mali sme skôr len to nejak nevyšlo, neboj sa nie sú to vedomostné testy viac menej,
Zisťujú tvoje matematické nadanie, asociácie slov, takže otázky typu ktoré slovo nepatrí do radu, nejaké príklady, tiež pár úloh na pamäť...
Nič čo by si nezvládla nič čoho by si sa mala báť Tie testy sa robia halvne pre teba aby si zistila na čo je tvoj mozog zameraný
@3mm uf,to mi odlahlo..lebo čo ssa týka matematickej logiky,asi by som nedopadla najlepšie tak to nechám asi tak,a uvidím ako to dopadne..každopádne ďakujem moc
20stran textu a obrazkov ci mam lepsie priestorove alebo ploche videnie
a take logicke ulohy... cca 5h som tam bol
vyslo ze by som mal ist na techniku siel som na strojarstvo CHYBA! sup sup na matiku vysoku technika mi nejde pocty lepsie (podla mna len kaslem na to a nebavi ma to co mame vskole ) takze matika a informatika bude to vhodne na vysku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a pre autora tym, že to budeš vedieť tym nič neziskaš neukaže to naozaj čo v tebe je ...a tym, že sa o to zaujimaš tak asi vieš, že ti chyba spontanne konštruktivne myslenie ...ale lepšie je ak sa nechaš "prekvapiť"
@1sonkaa1 my sme to robili už na gymnáziu, mali sme skôr len to nejak nevyšlo, neboj sa nie sú to vedomostné testy viac menej,
Zisťujú tvoje matematické nadanie, asociácie slov, takže otázky typu ktoré slovo nepatrí do radu, nejaké príklady, tiež pár úloh na pamäť...
Nič čo by si nezvládla nič čoho by si sa mala báť Tie testy sa robia halvne pre teba aby si zistila na čo je tvoj mozog zameraný
..kvak..
a take logicke ulohy... cca 5h som tam bol
vyslo ze by som mal ist na techniku siel som na strojarstvo CHYBA! sup sup na matiku vysoku technika mi nejde pocty lepsie (podla mna len kaslem na to a nebavi ma to co mame vskole ) takze matika a informatika bude to vhodne na vysku
s podtitulom "krizove jednanie s jebnutymi ludmi"