Počul som od mojich priateľov, ale aj rodinných príslušníkov pár príhod s policajtami. Neviem, či je to nejaká náhoda, ale ako som si tie príhody nejak zrovnal v hlave, tak som nadobudol dojem, akoby mladí policajti (čerství absolventi strednej policajnej
ja osobne mam len jednu prihodu.. bol piatok vecer.. nieco pred polnocou.. siel som pesi sam domov od kamarata a zastavila ma hliadka a hladali drogy, zbrane a podobne.. namiesto toho aby ozrate decka chytali na obchodnej
Ide o to, že "zasrani" vydu zo školy, zo 4kami, agresivny ledva zmaturuju a prve co spravia je to, ze sa prihlasia na tie skusky a vsetko to. No spravia, zdatny su.. grazli to su, tak co cakas. V policii su ti mladi momentalne taky..
ja mám voči nim takú averziu, že sa to ani popísať nedá... Keď sa niečo fakt deje, tak sa tvária, že to nevidia, ale pokutovať študentky za somariny, na to by ich bolo. Škoda reči
Ja mám práve pocit že sa tam hlásia ľudia ktorí nič poriadne nevedia a tam majú celkom zabezpečený flek s predčasným dôchodkom, potom zakomplexovanci ktorí potrebujú pocit moci.Tých ktorí chcú skutočne pomáhať a chrániť, a svoje povolanie berú ako poslanie je úplne minimálne :/
Ale máš pravdu veľa 19 ročných je ešte psychicky nevyspelých a nezodpovedných.
Zbraň kategórie B (krátka gulová zbraň, ktorú nosia aj policajti) je možné nadobudnúť až po dovŕšení 21 rokov.
Čo sa týka policajtov, mnohí z nich radi robia problémy, je fuk či sú starí alebo mladí, samozrejme česť výnimkám, stretol som už aj mladých v pohode polišov, s ktorými sa dalo rozumne dohodnúť.
@semhamforas to nemá zmysel sa tu snimi hádať , policajti musia byt arogantní inak by sa to endalo ,keby bol na každého milý neviem neviem....
A zvlásť tu píšu ludia čo otom vedia piču ...
Vidia len to že tam isiel "kamoš kamoša ktorý udajne chová babkinu morku na susedovej farme aby mohol pretiahnut kozu zo susedctva ktorá zdrhla farmárovi ivanovi z tej šhow v ktorej fikol milenu ktorej kedysi spadol kvetináč na hlavu , ktorý polieval prezident tiso"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ide o to, že "zasrani" vydu zo školy, zo 4kami, agresivny ledva zmaturuju a prve co spravia je to, ze sa prihlasia na tie skusky a vsetko to. No spravia, zdatny su.. grazli to su, tak co cakas. V policii su ti mladi momentalne taky..
Podľa mňa to je o niečom inom, ako práve o veku...
.___. prečo sa tam dostalo pár debilov z našej školy? o___O
Ale máš pravdu veľa 19 ročných je ešte psychicky nevyspelých a nezodpovedných.
a ja mam zase super skusenosti s mladymi...brali v pohode aj upozornenia...so starymi mam horsie skusenosti...to je ovsem individualne...
ale uplne najhorsi su PMJckari, tam su ti najvacsi idioti, zakoplexovanci, nackovia a iny odpad...
zly policajt- da ti pokutu
Tak rozdeľuješ ?
Čo sa týka policajtov, mnohí z nich radi robia problémy, je fuk či sú starí alebo mladí, samozrejme česť výnimkám, stretol som už aj mladých v pohode polišov, s ktorými sa dalo rozumne dohodnúť.
A zvlásť tu píšu ludia čo otom vedia piču ...
Vidia len to že tam isiel "kamoš kamoša ktorý udajne chová babkinu morku na susedovej farme aby mohol pretiahnut kozu zo susedctva ktorá zdrhla farmárovi ivanovi z tej šhow v ktorej fikol milenu ktorej kedysi spadol kvetináč na hlavu , ktorý polieval prezident tiso"
:d