Ale tak ja sa spolieham na to, že to moc nie je počuť a ak aj je, tak zväčša navštevujem koncerty, kde nie tak úplne ide o uhladený estetický dojem, tak mi to snáď ľudia prepáčia, aj ak ma začujú
A ak po festivale zachrípnem, tak to je pre mňa taký mierne nadnesený ukazovateľ kvality podujatia
raz som po festivale stratila hlas na zhruba dva tyzdne, ked som sa ako tak dala dokopy tak som sla na dalsi a dopadlo to rovnako spievat neviem, velakrat ani text neviem, ale bavi ma to
ako kedy. väčšinou si zavýjam. ale napr. na Portishead som mala chuť vyvraždiť každého naokolo, čo vydal čo i len trochu hlásku, lebo s Beth sa spievať nemá a basta
a s Bobbym McFerrinom som si tiež radšej nespievala . len keď nás sám vyzval, aby sme spievali dačo.
áno, ale skôr tak potichu resp. len otváram ústa a tvárim sa, že spievam...no občas sa stane, že na druhý deň šepkám - to značí o tom, že to bol dobrý koncert!
spomínam si, ako raz na Nirvana revival-e môj kamoš, ktorý ich songy vôbec nepoznal po pár pivách skákal v prvom rade a prekričal všetkých ostatných, aj keď nevedel text a len tak si vymýšľal slová
chodím len na koncerty kapiel, ktoré poznám a počúvam, čiže prirodzene poznám minimálne polovicu pesničiek.. takže áno, spievam, najhlasnejšie ako sa dá a hlas som na druhý deň nemala možno raz - dvakrát..ale veľakrát sa stáva (najmä na festivaloch) že aj keď nejakú pesničku nepoznám, tak sa kúsok z nej počas koncertu naučím a potom to spievam vkuse dokola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
keď už, majú iné žánre, proste na nejakom rockovom vždy, ale na jazzovom je to už ťažšie.
Ale tak ja sa spolieham na to, že to moc nie je počuť a ak aj je, tak zväčša navštevujem koncerty, kde nie tak úplne ide o uhladený estetický dojem, tak mi to snáď ľudia prepáčia, aj ak ma začujú
A ak po festivale zachrípnem, tak to je pre mňa taký mierne nadnesený ukazovateľ kvality podujatia
a s Bobbym McFerrinom som si tiež radšej nespievala . len keď nás sám vyzval, aby sme spievali dačo.
á prdlačky, jasné
spomínam si, ako raz na Nirvana revival-e môj kamoš, ktorý ich songy vôbec nepoznal po pár pivách skákal v prvom rade a prekričal všetkých ostatných, aj keď nevedel text a len tak si vymýšľal slová