tazke: ktory puding mate radsej? ja mam najradsej dvojfarebny z oboch este s ovocim-kompotom a piskotami, ale na to som lenivy a nemam ani cas to vyrobit...
ked som bol maly tak som jedol vylucne cokoladove/kakaove...teraz mi nevadi ina prichut, ale najradsej mam stale cokoladovy...ale s cucoriedkovym kompotom, mandarinkami rozondenymi na drobno+banan takisto a na vrch slahacka... (ale nie ta v spreji, ale normalne zo smotany)
hmm.. to je tazka otazka. Zalezi podla momentalnej chuti. Cokoladove su super, ale ani vanilkove nie su zle. Ale ani jahodove, karamelove....
inac, tu kozku, tak tu milujem hlavne ked je uz riadne hruba mnam
puding je jedna z prvych veci co som si vedel sam uvarit. su to uz roky co som si to uvaril prvy krat, dokonca prve co som jedol tesne po prvom sexe bol puding taze puding rulez
Ja mám rada čokoládový ale ani vanilkový nieje zlý najlepšie je ked sú obi dva a do toho polámané nugátové zlaté oblátky to úplne milujem. Raz som jedla pistáciový puding a odvtedy som ho nikdy nikde nevidela ten je najlepší na celom svete.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Hm, ale mam rad obidva, asi tiez v tej kombinacii, a este ked su tam hrozienka, eno nuno, heh, a vyrabat si to nastastie nemusim sam, mam na to lidi
mnam
inac, tu kozku, tak tu milujem hlavne ked je uz riadne hruba mnam
puding je jedna z prvych veci co som si vedel sam uvarit. su to uz roky co som si to uvaril prvy krat, dokonca prve co som jedol tesne po prvom sexe bol puding taze puding rulez
ale ja som za čokoládový=D (nemôžem si nechať ujsť nezapojiť sa)
mňaaaaaaaaammm! yummmi, yummmi!
Vanilku nemam rad....