Mám samsung galaxy s4 mini, po dvoch mesiacoch puknutý displej, zamrzí, no ale nedá sa nič robiť, riešenie musí byť ihneď, takže sa na vás obraciam, ako (by) ste to riešili vy? Je puknuté len to dotykové sklíčko, inak mi všetko funguje ako má, len pavuči
aj ja mám puknuté dotykové sklíčko už vyše polroka a nikdy som to neriešil, lebo to nie je až tak, že by bránilo priehľadnosti na displej... každopádne áno, digitizér (teda to dotykové sklíčko) sa dá zohnať za 10€, síce na tieto novšie mobily to bude tak okolo 15€... na YT som videl plno videí na plno modelov smartfónov, kde krok po kroku ukazovali, ako sa dá digitizér vymeniť... avšak ak nie si veľmi zručná, tak by som sa do toho nepúšťal, lebo sa môže stať, že niečo spravíš zle a bude po mobile a to by bola "trochu" väčšia škoda než len puknuté dotykové sklíčko... neviem, kde v BB je dobrý servis, takže v tomto ti neporadím a v autorizovaných servisoch by si to mala najlepšie a najkvalitnejšie spravené, ale zase aj najdrahšie
mne ked sa pukol displey na starom smartfone, tak mi ho nikde inde nechceli opravit len v cesku, cize to trvalo cele 2 tyzdne aj s dopravou, teraz su uz skoro vsade servisy na pockanie a na Samsungy duplom...z BB nie som, tak k tomu sa nevyjdarim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty