@1 ake prihluple texty? uz si dakedy pocul normalnu vaznu punkovu pesnicku?
Prave pre texty pocuvam IBA slovensky punk, pretoze chcem porozumiet o com sa tam spieva... hudba je uz druhorada, ale nehovorim ze nie je kvalitna, ved na nieco sa pogovat musi
@8 no tak rozpíš tie americké, nech sa pobavíme... lebo zatriedenie "punk rock" na kapely typu Blink 182, Good Charlotte, povedzme Yellowcard, Story of the Year je v dnešnej dobe totálne od veci. Mnoho detí sa hrá na veľkých punkerov/ Punk Rockerov, za to že počúvaju jednu z tých kapiel, stretol som sa už z babou, ktorá velice, že "ja som pankáááčkaáá" a počúvala Good Charlotte... Jedna z mála kapiel čo sa dá uznať, že sú "punk rockové" sú NOFX, MxPx, Green Day. Dnešené veci už toho "klasicého" punk rocku majú spoločné tak jedine slovíčko "punk" i to sa používa v spojení "pop punk" čo je už značne iný žáner hudby, takže pozor na hranie sa punk rockera
@8 no tak to nepocuvaj... ale ten text ma nahodou tiez nejaku vypoved: ved neje to dakedy tak ze je vsetko napicu? akoze ani ja nadavky v pesnickach nemusim, ale toto je cosi trocha ine. Ked tam vidis iba nadavky tak si asi riadny *****. A nemozes hadzat vsetko do jedneho vreca... pusti si taky Konflikt a uvidis, alebo si pusti kvalitny folk-punk (aspon tak si nadavaju) Helenine oči. Oni dokazali skombinovat folkovu muziku s punkom a je to super... odporucam pesnicku Hoja hoj, s ktorou zacinaju kazdy koncert, lebo pri nej ide publikum do varu...
no tak moj klasicky nazor je, ze tieto diskusie punk coraz viac zabijaju.
@1 ano, vidim, ze pocuvas death metal, takze o zmysluplnosti textov by som na tvojom mieste velmi nehovoril ked si zoberieme napriklad taky cannibal corpse.. proti ktoremu ale nic nemam, ja som ho niekedy tiez obcas pocuval
@1 0 ty mas nejake zvlastne delenie hudby. vobec ho nechapem. slovensky punk je nejaka samostatna kategoria punku vo vseobecnosti odlisna od punk-rocku? tu je vidno, ze si silno ovplyvneny teenage "punkackami", ktore maju na to tiez taky nejaky divny pohlad. predovsetkym si myslia, ze punk a punk-rock nie je to iste
@23 gren day a good charlotte? a co to mas spoocne s touto temou o punk-rocku?
punk-rock...hmmm..podla toho co a ci je to dobre... osobne tento "kvazi" styl nemusim...uz len kvoli tomu ak sa ma dakto spyta, povacsine male 13 rocne baby na nejaku zaboha neznamu kapelu od niekadial z ameriky, co poculi od nich maximalne jednu pesnicku, a ked im povim ze nepoznam pozeraju na mna ako keby som zila este v stredoveku...toto tak z duse neznasam... pripadam si taka staraaa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
@1 ake prihluple texty? uz si dakedy pocul normalnu vaznu punkovu pesnicku?
Prave pre texty pocuvam IBA slovensky punk, pretoze chcem porozumiet o com sa tam spieva... hudba je uz druhorada, ale nehovorim ze nie je kvalitna, ved na nieco sa pogovat musi
a ja mam rada blink noa?..som človek?...niekedy
@1 ano, vidim, ze pocuvas death metal, takze o zmysluplnosti textov by som na tvojom mieste velmi nehovoril ked si zoberieme napriklad taky cannibal corpse.. proti ktoremu ale nic nemam, ja som ho niekedy tiez obcas pocuval
@1 0 ty mas nejake zvlastne delenie hudby. vobec ho nechapem. slovensky punk je nejaka samostatna kategoria punku vo vseobecnosti odlisna od punk-rocku? tu je vidno, ze si silno ovplyvneny teenage "punkackami", ktore maju na to tiez taky nejaky divny pohlad. predovsetkym si myslia, ze punk a punk-rock nie je to iste
@23 gren day a good charlotte? a co to mas spoocne s touto temou o punk-rocku?