nooo ludkovia chcel som len, večšina ludí si mysli že punkeri su fetaci a običajne socky-vôbec to neni pravda takychto ludí nezaradujeme medzi punk niektore deti si myslia že ked si daju retiazky na seba, čierne veci alebo si prefarbia gebulu a začnu f
A nie su punkery fetaci? Napriklad aj ten so sex pistol.. A mam par kamosov punkerov ktori fetuju. Keby len hulili tak by to bolo v poho.. A mozno socky nie su, ale tak ked na seba natiahnu roztrhane handry a este si aj neumiju vlasy, tak co ine si o nich pomyslia ostatni? Ja osobne som punk kedysi davno trosku uznaval (zivotny styl, nie hudbu), ale prave tie deti (pozeri) mi ho znechutili a od vtedy punk ani citit.
No ja pocuvam hlavne metal ale neobliekam sa tak ani nenosim dlhe vlasy ani nic podobne, ale mam kopu kamosou metlakou a z velkej vacsiny to nejsu socky a ani nefetuju, vacsina z nich chlasce a ja s nimi za punkerou hovorit nebudem lebo punk nepocuvam ale co poznam punkerou tak su v poho ale je pravda ze kopa deti im to kazi, aj ked najviac deti sa nastastie hra na hip-hoperou ale tym vobec nekazia meno im sa to akurat hodi
Slovensko- svedska skupina Signum Regis hlada metaloveho/hardrockoveho spevaka, ktory by s kapelou odohral koncerty v roku 2010. Spolupraca s kapelou na nahravani tretieho album, pripadne dalsich studiovych aktivitach mozna. Kapela Signum Regis vydala 2 albumy v celosvetovom vydani (vratane vydania v poprednom japonskom labely Avalon/Marquee) a dostalo sa jej aj medzinarodneho uznania v casopisoch ako Rockhard, Metalhammer. Na poste spevaka bol na prvych dvoch albumoch znamy svedsky spevak Göran Edman (ex-Yngwie Malmsteen, John Norum). Nehladame vernu kopiu Görana, aj ked ocakavame, ze novy spevak by mal zvladnut cast repertoaru z prvych dvoch albumov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
kontakt: www.signum-regis.com, info@signum-regis.com