takze asi tolko ze punkaci su aj taki aj taki ... poznam vulgarnych hulvatov ozratych alebo sfetovanych kazdy den ... je to velmi smutne kedze hnutie punk vzniklo povodne proti drogam proti hnutiu hippie, ktori uznavali drogy sex atd... trosku sa vsak punkacom vymkol ich styl s pod kontroly /Sid Vicious - jasny priklad! / na druhej strane tato hudba a aj tyto ludia vyjadruju svoj nazor a neboja sa za nho postavit, takze urcite su odvazni komunikativni, spolocenski. Tazko sa mi sudi skupina ludi ... jednoducho pre mna je kazdi osobnost sam o sebe! Ale v kazdom pripade s vacsinou ich nazorov suhlasim ... napr. anarchia, stop armade, stop konvenciam v spolocnosti... Punkaci bojuju za spravne veci a neboja sa prejavit, bodaj by bolo tych spravnych viac !
najlepšia a najkvalitnejšia hudba na svete,spoločne s hardcorom.ale tag pro forma..len pri pohlade na nick a vek toho,čo zakladal túto tému to vidím tag,že zase si len potreboval ukojiť ego
19. neviem, ci vystizne.. mne to pripomina tie 12 rocne emo deti, co chodia na pokec a su to tie najdrrrsnejsie punkacky pod slnkom - a hadaju sa so svojimi rovesnikmi, rovnako drsnymi nigga hopermi
Peb17-a koho ty osobne považuješ za punkera/ku?Lebo mnoho ludí si myslí,že punk je len čierna,vybíjaný opasok,číro na hlave,anarchia a sťatie na mol.Tak ma zaujíma tvoj názor
milujem punk,rock aj punk rock a tak ale neznasam ludi ktory si myslia ze su velky pankaci len preto lebo robia bordel nosia ciro a ich oblubena kapela je green day alebo fall out boy...sice stale lepsie su tieto kapely ako hiphop ale skutocny punk je nieco uuplne ineee
Nemyslite si ze punk rock je nejakz smejd .. vela punkerov ma vystudovane konzervatoria alebo su to studenti na vyskach brat punk rock ako zivotny styl je podla mna blbost teraz je to skor uz len o zabave tak ako metal .. punk rock je komercny inak by sa sex pistols nepredavali tak dobre...to je tak asi vse .. punk zije v nasich srdciach ako jeden z najdolezitejsich milnikov rockovej hudby a bude zit dalej pokial sa najdu ludia ktory su tejto hudbe oddany a budu podporovat domacu scenu.
Vety typu Punk´s not dead...ja už neberiem vážne,lebo neviem či to ľudia hovoria,lebo to tak myslia alebo len z čistého pózerstva....ja osobne milujem punkové kapely...hlavne tie staré anglické tie sú podla mňa naj ...aj tak si myslím,že je zbytočné sa tu rozpisovať o tom,čo je a čo nie je punk,ale určite to nie je len o tom,že niekto má vybíjaný opasok,glady a číro a v hlave prázdno...
no je to vyborna hudba,ale nikto nikoho nenuti to pocuwat. aj ked mne osobne hip hop a disko pripada ako totalna kok..ina, zial cim dalej tak tym je viac tych mladsich punkacov (je to dobre ze sa on zaujimaju), ktory nevedia o com je punk ako taky, sak co hlavna vec ze sa opiju kazdy vecer a nikdy nezabudnu na tu slavnu vetu punks not dead. ten typek co po prvy krat zakrical ze punks not dead bol ale riadny debil.
tato tema je na "dlhe zimne noci" ale ne sranda musi byt
ja pocuvam punk uz 13 rokov,mam rad hlavne stary anglicky punk ale aj americky lebo ten som pocuval skor,a co sa tyka green day tak mne sa pacia doteraz a porovnavat tuto kapelu co hra uz vyse 20 rokov s tymi sucasnymi akoze punkovymi kapelami mozu iba ludia co zacali punk pocuvat asi pred mesiacom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
kuknite si pesničku mandrage-punk rock song fajinowaaa
nema ziadnu buducnost.
Hip-hop nech sa pekne schova,
my sme mlades PUNKROCKOVA!!!!
preoc by sa mala zmazat? hovada su tu aj jeblejsie diskusie....tu je aspon o com...
a ore tych INICH punkrock neni ziadny blink alebo greenday ale normalny punk proste hudba punkova...dovidenia
z emom a hippies fajcili viacmenej len travu a ne chemiu..
a sida nechaj na pokoji!!
tato tema je na "dlhe zimne noci" ale ne sranda musi byt
Nazdar sicke ludze co pocuvace punkrok