Punk rock bola celá moja mladosť ale vždy som viac mala rada tu hudbu než subkulturu, čím viac som chodila na koncerty tým viac sa mi potom ti ľudia hnusili asi som z toho vyrástla alebo čo, ale spomínam na to všetko rada, bolo to hrozne super obdobie teraz by som už na také veci nemala odvahu
@1 presne, aj ja som za mladi žila punkom a každý týždeň som chodila niekam pogovať a piť pivo z plasťáku s divnolidičkami
aj teraz to mám rada a spomínam na tie časy s láskou, akurát už nenosím roztrhané rifle, zelené vlasy, zicherky všade a beriem tú filozofiu dosť s rezervou ? s niečím sa stále stotožňujem (ľudské práva, práva zvierat, som proti prehnanemu konzumu, vadí mi uniformita, som proti vojne, som dosť voľnomyšliekárska, som všeobecne za viac slobody pre všetko živé) a s niektorými 'prehrotenejšími' myšlienkami nesúhlasím (viem, že anarchia by nefungovala, nemyslím si, že ACAB, neriadim sa heslom 'no future')
Inak myslím si, že tie hlavné myšlienky, s ktorými sa stotožňujem tvoria základ aj mnohým iným filozofiam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
aj teraz to mám rada a spomínam na tie časy s láskou, akurát už nenosím roztrhané rifle, zelené vlasy, zicherky všade a beriem tú filozofiu dosť s rezervou ? s niečím sa stále stotožňujem (ľudské práva, práva zvierat, som proti prehnanemu konzumu, vadí mi uniformita, som proti vojne, som dosť voľnomyšliekárska, som všeobecne za viac slobody pre všetko živé) a s niektorými 'prehrotenejšími' myšlienkami nesúhlasím (viem, že anarchia by nefungovala, nemyslím si, že ACAB, neriadim sa heslom 'no future')
Inak myslím si, že tie hlavné myšlienky, s ktorými sa stotožňujem tvoria základ aj mnohým iným filozofiam
Inak super téma