aktuálne riešim otázku komerčného punku, pokiaľ niekto načítal históriu kapely Sex Pistols a vie, akým spôsobom došlo k jej vzniku, rada by som si prečítala jeho názor.
teraz to ma daleko od toho preco to dakedy malo zmysel byt ''iny''...teraz je to skor o mode a byt v nejakej skupine lebo by bol pridzub keby sedel doma...
Jasné že ma teraz ukameňujete nájdu sa aj v pohode a zvyšku by som chcel dopriať keď mu punkáč rozjebe stan, iný mu priloží nôž k bruchu, a ďalší sa vám posnaží vykradnúť stan všetko behom 3 dní a žiaľ nie tá istá osoba.
Nemam rad Punk typu "Vsetko je na pi*u!" a podobne. Mam rad punk, ktory vie vypichnut konkretny problem, alebo ponuka aj riesenie... na take to pubertalne kricanie hovadin do sveta som asi uz priliz stary.
Punková éra plná vzbury už dávno skončila. Nájde sa zopár ľudí, ktorí punkom ešte žijú, no nie je ich veľa. Vy, čo hovoríte, že ľúbite punk ste podľa môjho názoru okolo neho ani zďaleka neprechádzali. Nechcem tu nikoho uraziť, no mnoho ľuďom podstata punku úplne unikla.
noooo, ja hlavne nemám rada takých, ktorí súdia, kto je, a kto nie je správny pankáč.
bola som asi na milión koncertoch, výletoch a všetkom, punk bol pre mňa vždy zárukou srandy, alkoholu, nových ľudí a odlišnosti, a všetko to bolo strašne super, celá tá éra.
akurát že to dosť tragicky upadlo, nejako sme všetci vyrástli.
tak tie staré anglické & americké skupiny si rád vypočujem, či už ide o Dead Kennedys, Subhumans, Conflict, Crass, Oi Polloi ... a potom už skoro len crust a d-beat; Warvictims!
@resistencia na punku frcim uz 15 rokov a stale ma bavi,co sa tyka subkultury vzdy som mal radsej ten povodny stary punk (Ramones,Clash) ako napr.Exploited ktory prestali hrat punk niekedy v polovici 80tych rokov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
kýbel mačieeeeeeek!!
♥
teraz to ma daleko od toho preco to dakedy malo zmysel byt ''iny''...teraz je to skor o mode a byt v nejakej skupine lebo by bol pridzub keby sedel doma...
neodsudzujem,,len konstatujem..
Jasné že ma teraz ukameňujete nájdu sa aj v pohode a zvyšku by som chcel dopriať keď mu punkáč rozjebe stan, iný mu priloží nôž k bruchu, a ďalší sa vám posnaží vykradnúť stan všetko behom 3 dní a žiaľ nie tá istá osoba.
aj ten starý, klasický, aj novodobejší punk - rock.
bola som asi na milión koncertoch, výletoch a všetkom, punk bol pre mňa vždy zárukou srandy, alkoholu, nových ľudí a odlišnosti, a všetko to bolo strašne super, celá tá éra.
akurát že to dosť tragicky upadlo, nejako sme všetci vyrástli.
a par ludi ma uz nazvalo punkackou... ale to ja vobec nie som a celkom ma to stve. ja mam akurat tak cervene vlasy...