Festival uskutoční na Brezovej pod Bradlom v dňoch 1-2.8.2008 a účinkovať bude dohromady až 18 kapiel.
Jeho úlohou je ukázať, že aj my punkáči máme dobré srdce a nie sme len ten odpad národa ako nás každý označuje, ale že aj chceme pomôcť tým čo to potrebujú. Tu konkrétne bude výťažok zo vstupného venovaný chorým, týraným, zneužívaným, postihnutým deťom alebo deťom, ktoré sa ocitli v ohrození zdravia a života. Čiže táto akcia je dobročinná a musím podoknúť že všetky kapely čo sa zúčastnia na tomto podujatí zahrajú bez nároku na honorár
brezova pod bradlom dake lazy ais su to...len nevete dakto ci bude kyvadlovka lebo budem muset prestupovat 5 autobusou a moja psychika to asi nezvladneee
stan sa vzdy zide...aj ja som tam planovala ist ale nakoniec musim byt na kamaratovej 17tke teda samozrejme nie len musim aleaj chcem ak by to neboal 18tk tak by som nevahala a chcela som ich nahovorit nech to oslavia tam ale oni moc punk nemusia ...tak ti budem apson zavidiet a pustim si nieco v mojej mp3-jke aj ked to nebude ono tak apson nieco
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Festival uskutoční na Brezovej pod Bradlom v dňoch 1-2.8.2008 a účinkovať bude dohromady až 18 kapiel.
Jeho úlohou je ukázať, že aj my punkáči máme dobré srdce a nie sme len ten odpad národa ako nás každý označuje, ale že aj chceme pomôcť tým čo to potrebujú. Tu konkrétne bude výťažok zo vstupného venovaný chorým, týraným, zneužívaným, postihnutým deťom alebo deťom, ktoré sa ocitli v ohrození zdravia a života. Čiže táto akcia je dobročinná a musím podoknúť že všetky kapely čo sa zúčastnia na tomto podujatí zahrajú bez nároku na honorár